Når dit kæledyr healer

mar 28, 2021

Kroppens natur

Idag skal det handle mere om healing, og effekten af behandlingerne med healing, telepati og kraniosakral terapi. Når et dyr får behandling og skal have løsnet op i sin krop via psykiske, mentale eller fysiologiske blokeringer, så skal dyret på sin vis både tage imod, løsne og give slip. Herefter skal det også bearbejde, processe og omkodes. Det kan være på celleplan samt psykisk og fysisk. 

Jeg mærker via min egen krop, hvordan dyret har det. Og herved starter en healingsproces i dyret. Her vil kroppen (dyrets krop og jeg mærker modstanden) nogle gange stritte imod, vride sig, summe og arbejde i en grad og ofte også i en hastighed, som vi mennesker kun kan blive forundret over. Dyrene er ekstremt gode til at heale og de kan heale meget på kort tid. 

Healingen er en form for homeopatisk medicin for kroppen og psyken

Det betyder dog ikke, at de ikke har brug for tid. Og din tålmodighed. 

Effekten af en healing kan vise sig i op til 2 uger efter behandlingen. Sådan er det også med kraniosakral terapien og telepatien. Det som jeg dog også har erfaret er, at healingen ofte viser en eller anden form for forandring med det samme. Det kan være igennem små slip, ændringer i måden dyret bevæger sig på og opfører sig overfor andre dyr og mennesker. Det kan være måder, hvor dyret pludselig gør noget andet eller undlader at gøre noget, som det plejer at gøre. 

Mange dyreejere kommer med den feedback at deres dyr har “en anden ro” eller “hviler mere i sig selv”. 

Tålmodighed lønner sig 

Det lønner sig at være tålmodig og lige give dyret en chance for at bearbejde. Forestil dig hvis det var dig som havde været til healing, terapeut eller massør. Det er jo ikke altid sådan at så er alle udfordringer og forhindringer forsvundet som dug for solen. Ofte er det jo først efter besøget i terapilokalet, at du skal til at bearbejde, ændre og perspektivere på tingene. Sådan er det også ind imellem for dyrene. De gør det måske nok mere spontant, intuitivt og instinktivt, men processen har mange ligheder. 

Et dyr som skal ændre adfærd, skal jo også lige have en chance for at lave om på vanerne. Og her kommer støtte, hjælp og samarbejde meget mere i spil hos ejer. Det er ligesom med et barn som skal lære nye vaner. Det kræver tid, øvelse og at man glemmer og fejler! Det skal der være plads til.

Fordi eksempelvis en hest ikke vil gå i trailer 1 gang, men ellers gør det de andre 4 gange. Så betyder den ene gang ikke, at den ikke er ved at ændre sig. Den skal bare have noget rummelighed og tålmodighed. 

Husk også på, at ligesom vi kan have bedre og dårligere dage, så kan dyrene det også. Ja for slet ikke at tale om at vores dårlige dage også smitter af på vores omgivelser og dyr. Men det er en helt andet snak, som jeg ikke kommer mere ind på her. Du kan dog læse mere om denne del via linket nedenfor:

Vores stress rammer vores dyr

 

Giv tid og giv slip

En del af processen når dit dyr får behandling som healing, telepati eller kraniosakral terapi er netop tiden. At du som ejer kan give slip på at resultatet skal komme prompte og ikke mindst på en bestemt måde. Det tager tid og det interessante er, at jo mere du giver slip på at kontrollere, “hvad der sker” (læs: åbner op og mærker hos dig selv), jo hurtigere går processen ofte. Det skaber blot et ekstra pres og stress omkring dyret, hvis du hele tiden er på udkig efter ændringer.

Som jeg også skriver til mine klienter forud for sessionerne, så er det godt at være opmærksom på at tålmodighed åbner og skaber plads til forandring, hvor utålmodighed blokerer for forandring. Det er desuden med til at blokere for, at du får hele perspektivet med, hvis du er låst på, hvordan forandringen skal ske. Det er jo som bekendt alle veje som leder til Rom. 

Du undgår ikke træning når adfærden skal ændres

Er behandlingen funderet i en ønsket ændret adfærd som for eksempel at hunden skal være alene hjemme. Så nytter det fint at få den nulstillet ved hjælp af healingen. At få tavlen visket ren og hermed starte forfra. Men hunden kan ikke lære at være alene hjemme ved hjælp af healing alene. Men healingen kan fjerne noget nervøsitet, uro og seperationsangst, som kan gøre træningen lettere at gå til. Så har I sammen lettere ved at nå til jeres fælles mål.  

Ændret adfærd kan støttes utrolig godt og nyttigt med healing og telepatisk (terapeutisk) samtale med dyret. Men det er ikke sådan, at du som ejer så kan smide alle dine redskaber tilbage i skuffen. Du skal stadig fortsætte med at hjælpe dit dyr til nye vaner og dermed ændret adfærd. 

Hvad ville du have brug for hvis det var dig selv?

Jeg tror nogle gange, at vi kan glemme at dyrene er mindst ligeså dynamiske væsner som os selv. Måske er de det endda endnu mere, forstået på den måde, at de er så meget til stede og i god kontakt med deres intuition. De reagerer oftere på din energi som ejer end du måske tror. 

Med det in mente at dyrene har en stærk intuition, følelser og forstand i et omfang, som i virkeligheden gør dem i stand til at forstå og opfange mange signaler og stemninger. Også de ubevidste!! Ja måske især de ubevidste, som vi ikke altid som mennesker er fuld ud klar over (endnu). Her er der meget vi kan lære af vores dyr. 

Så husk at give dit kæledyr en chance for at bearbejde og integrere behandlingen. Forståelse, omsorg, rummelighed og tålmodighed giver hurtigere resultater i den sidste ende. 

Skal vi finde ud af noget sammen?

Har dit kæledyr (og du) brug for støtte og hjælp i form af healing, telepati eller kraniosakral terapi?

Måske dit dyr virker “off” på en eller anden måde, men dyrlægen kan ikke finde nogen fysisk årsag. Så kan den være psykisk funderet.

Jeg arbejder med psykisk sundhed, healing af traumer, healing af kroppen og fysiske spændinger i kroppen. Nogle helbredsmæssige udfordringer kan dyrlægen ikke altid se førend det hele slår ud i lys lue. Her kan healing både fremme og afhjælpe, hvis noget skal frem i lyset.

Telepatisk handler det ofte om adfærd, men også traumer, sorg og uro hos dyret. Jeg benytter alle redskaberne som der er brug for dem. En session varer en time. 

Ring til mig allerede i dag på telefon: 21 75 77 22.

Jeg kører ud på Sjælland i denne tid og laver dog allermest fjernsessioner, hvor jeg arbejder med dit dyr via et billede. 

Du kan læse mere om fjernsessioner og besøg på linksene nedenfor. Priser finder du også på det sidste link i artiklen. 

Med ønske om en god dag. 

Kærligste hilsner

Mette

Du kan læse mere her:

telepati