Hvad er det jeg er god til?

 • At mærke fysisk i kroppen på dyret (via mig selv) hvor blokeringen er. Healingen starter dernæst automatisk.
 • At se ind i de psykiske årsager og udfordringer hos dyret. At genkende og rumme dem.
 • At koble forbindelsen imellem dyrets udfordringer til ejerens udfordringer/psykisk eller fysisk (eksempel: migræne eller angst/ stress)
 • At sætte mig først og fremmest i dyrets sted
 • Jeg taler altid dyrets sag – mit fokus er det

 

Hvad gør mig speciel?

 • Jeg arbejder oftest med det psykiske og den bagvedliggende årsag til det fysiske problem. Lag skræller af for hver session.
 • Ejeren får ofte også healing som bivirkning af behandling af dyret
 • Jeg elsker at hjælpe både små og store dyr (kaniner eller heste)
 • Jeg har stor empati og følger dyret hele vejen – også over regnbuen når det er kommet dertil 
 

Hvad er vigtigt for at behandling virker optimalt

 • At du er åben og lydhør overfor det perspektiv jeg har i forhold til at hjælpe dit dyr
 • At du sætter dit dyr før dig selv i forhold til bedring og healing
 • At du selv arbejder med det input som kommer frem under sessionen – både i forhold til øvelser med din hest/hund eller kat. Men også øvelser hvor du selv skal have clearet noget i forhold til at energien kan arbejde optimalt i dit dyr
 • At du vitterlig elsker dit/dine dyr – bare fordi ❤️

Har du fået lyst til at bestille en tid til din hest, hund eller kat så ring eller skriv til mig. Jeg gør hvad jeg kan for at svare og ellers vender jeg tilbage hurtigt jeg kan. 

Hvis jeg behandler kan jeg ikke tage telefonen, men så læg endelig en besked. Så ringer jeg tilbage når det bliver muligt. 

Telefon: 2175 7722
Mail: mette@mettesorensen.dk

Det er min store passion

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig (og måske har de gjort det længe) og jeg er mere en klar til at komme ud og hjælpe dem.

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

En vidunderlig anbefaling 💙

Tak 🦋 Idag har jeg modtaget denne fine anbefaling fra en glad hunde-ejer. Det er altid en stor glæde at modtage anbefalinger, fordi det bekræfter mig i at tingene giver mening. Samtidig kan det også give

Læs indlægget »

Når dit kæledyr healer

Kroppens natur Idag skal det handle mere om healing, og effekten af behandlingerne med healing, telepati og kraniosakral terapi. Når et dyr får behandling og skal have løsnet op i sin krop via psykiske, mentale eller

Læs indlægget »