Kat

Live healing af din kat

Ved live healing kommer jeg på besøg hos dig og din kat. Den healing som jeg laver med din kat virker både på det fysiske og psykiske plan

Eksempler på hvad healing hjælper på:

 • Traumer (fysiske og psykiske)
 • Stress
 • Angst og indre uro
 • Blæresten
 • Galdesten
 • Arvæv
 • Maveproblemer
 • Spændinger i væv og muskler
 • Kredsløbsproblemer
 • Løsner blokeringer i den fysiske krop
 • Organer – lunger, hjerte, nyrer og lever mv.
 • Afspænding generelt
 • Psykisk, mental ubalance
 • Åndelig kalibrering og integration

Jeg fortæller hvilke input jeg får undervejs i sessionen. Jeg siger også til når der sker forandringer i tilstanden og energien, som når noget giver slip og er healet hos din kat.

Ind imellem kan du opleve, at jeg blot sidder med lukkede øjne eller “stirrer” ud i luften, fordi jeg tuner ind og mærker, hvad der sker hos din kat.

Til dig inden sessionen:

 • FORMÅL: Hvad ønsker du at få ud af sessionen? Tænk over sygdoms-problematik, traumer eller andre skavanker vi skal se nærmere på (også kroniske). Meget kan være relevant. Jo mere information du giver, jo mere kan jeg fokusere sessionen på de områder i selve intentionen for healingen.
 • NOTER: Hav gerne en noget at skrive på eller optage med under sessionen. Jeg kan ikke altid huske det hele bagefter, fordi det er en energetisk kanal, som åbner under behandlingen og lukker igen bagefter.
 • BETALING: Skal ske senest 48 timer før sessionen på mobile pay eller konto. Læs mere her siden priser

Obs.: Din kat kan sagtens være træt og sove i mange timer efter en healing. Kroppen er på dybt arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere.

Jeg har mange glade kunder

”Kære Mette, Fra et dybt sted i mit hjerte TAK for dig og TAK for dine evner.
Du har hjulpet, støttet og healet i to svære sygdomsforløb hos henholdsvis Cein og Faylinn. Din blidhed og soberhed i et sådan stykke delikat arbejde, som healing er..

”Kære Mette, Fra et dybt sted i mit hjerte TAK for dig og TAK for dine evner.
Du har hjulpet, støttet og healet i to svære sygdomsforløb hos henholdsvis Cein og Faylinn. Din blidhed og soberhed i et sådan stykke delikat arbejde, som healing er..

Skal vi tale sammen?

Kontakt mig gerne, så vi kan tale sammen om jeres muligheder.