Om mig

Behandling hos ConnectBy Mette?

Hver session hos mig er forskellig. Jeg tager udgangspunkt i hvad dit kæledyr sender mig af signaler via min egen krop. Jeg tuner ind på dyrets flow og tilstand nu og her. Der kan komme følelser, tanker, ord, billeder og fysiske sensationer. Det vil jeg formidle videre til dig som ejer af dyret.
Du kan forvente at jeg vil hjælpe dit dyr til at have et bedre helbred, trivsel og bedre performance. Dette arbejde lykkes bedst, hvis du og dit dyr er medspillere; vi skal komme i mål sammen. Og husk at alt er en proces.

Det handler om udvikling både hos dit dyr og hos dig selv naturligvis. Er der noget som jeg føler påkræver en dyrlæge vil jeg altid sige det til dig.

Sammen fremmer vi dit dyrs trivsel, som leder til bedre helbred og velvære. Det i sig selv vil have en positiv effekt på performance og ganske enkelt glæden ved at være til for dit dyr.

Dit dyr – Dit ansvar

Det kan sagtens være at du får opgaver eller en slags lektier for, som du skal løse i samarbejde med dit dyr. En opgave kan være mere leg, mere nærvær når du er sammen med dit dyr. Ofte er det ting som blot skal justeres en smule, og andre gange vil der være mere gennemgribende ændringer som kræver tålmodighed, tillid og åbenhed til dit dyr og til processen.

Tro på at det som jeg som kanal får ind fra dyret, kommer til at give mening på et tidspunkt. Det kan til tider kræve, at du siger; okay, jamen lad os prøve og se. Og det er essentielt at du mener det og går helhjertet ind i det, så kommer resultaterne også!

Når du vælger mig som behandler:

 • Jeg arbejder for dyrets ve og vel frem for alt!
 • Jeg fungerer som kanal for input fra dit dyr og de energier som ligger omkring dyret og situationen.
 • Min opgave er at formidle budskaber og indsigter videre for herigennem at forbinde dig med dit dyr på et dybere plan. Dette skal gerne give indsigt til videre behandling.
 • Min opgave er at stille skarpt på hvordan du kommer videre i processen med dit dyr.
 • Jeg er også kanal for at healing kan finde sted når jeg både snakker med dit dyr og tuner ind på energien.

Ærlighed betaler sig for dig og dit dyr:

For at undgå at vi blot symptombehandler, hvilket vil sige, at vi blot løser problemet på overfladen, for et stykke tid, og ikke kommer til bunds, så kan jeg nogle gange blive nødt til at sige tingene temmelig direkte. Det er ikke for at være skrap, men for at du skal blive skarp på dine blinde pletter i forhold til at få dit dyr på banen igen. Ofte kan vi ikke selv se skoven for bare træer, og når vi er følelsesmæssigt involveret kan det være ekstra svært at se udfordringerne omkring vores dyr i et neutralt lys.  

Det kan være sygdom psykisk såvel som fysisk der skal ryddes op i forinden vi kan komme videre. Det kan være en kortere eller længere proces. Det kommer an på dyrets tilstand og hvorvidt healingen samt telepatien forløber. Det er mest udbytterigt og effektivt at arbejde med processerne i dybden. Det kan tage tid og kræve op til flere behandlinger. 

Sommetider kan tilstande virke til at stagnere og jeg mærker input til ejeren selv i forhold til løsningen af “problemet”. Så jeg vil bede dig om at være åben for input og lektier til dig selv ind imellem.

Når der arbejdes i dybden betyder det, at jeg ser hele perspektivet omkring dyret. Det sker oftere end man måske skulle tro, at ejeren er en del af løsningen. Så vær gerne åben og spørg endelig hvis der er noget som du er i tvivl om.

Spørgsmål du kan stille dig selv inden sessionen hos mig:

 • Hvad er min intention for sessionen?
 • Hvad ønsker jeg hjælp til at ændre eller forstå?
 • Hvornår startede det hele?
 • Hvad skal Mette vide i forhold til dyrlæge-undersøgelser og tidligere behandlinger?
 • Hvordan reagerede mit dyr på disse behandlinger; hvad skete der?
 • Hvad er min rolle i forhold til min hund/hest/kat?
 • Hvordan kan jeg bidrage til at behandlingen bliver endnu bedre og lykkes?
 • Hvordan kan jeg være en del af løsningen for min hest/hund/kat?
Listen kan fortsætte som det passer til dig og din situation. Dette er blot ment som inspiration til at du får mest muligt ud af sessionen med dit dyr. Jo mere input jeg får jo mere kan jeg stille skarpt med det samme. 
 
Når alt dette er sagt, så er jeg sikker på at dit dyr takker dig for alt hvad du gør for det. Og jeg vil glæde mig til at høre fra dig og arbejde sammen med dit dyr og dig om bedre trivsel. 
 
Ring eller sms for bestilling af tid eller for en afklarende samtale: 21 75 77 22

Jeg har mange glade kunder

”Kære Mette, Fra et dybt sted i mit hjerte TAK for dig og TAK for dine evner.
Du har hjulpet, støttet og healet i to svære sygdomsforløb hos henholdsvis Cein og Faylinn. Din blidhed og soberhed i et sådan stykke delikat arbejde, som healing er..

”Kære Mette, Fra et dybt sted i mit hjerte TAK for dig og TAK for dine evner.
Du har hjulpet, støttet og healet i to svære sygdomsforløb hos henholdsvis Cein og Faylinn. Din blidhed og soberhed i et sådan stykke delikat arbejde, som healing er..

Skal vi tale sammen?

Kontakt mig gerne, så vi kan tale sammen om jeres muligheder.