Live telepati med din kat Live telepati med din kat

I en live telepati kommer jeg ud og besøger dig og din kat. I en telepati kan emnerne være adfærd, helbred og/eller kattens historie. Hvad har den med sig i baggagen? Hvad er det som gør at den gør som den gør? Osv.

Eksempler på hvad live telepati kan hjælpe jer med:

 • Forklaring på adfærd
 • Inden en flytning eller efter en flytning
 • Katten er ikke renlig eller strinter
 • Afdækning af smerter og ubehag (som støtte til dyrlægens behandling)
 • Ved sygdom eller andre skavanker?
 • Hvordan har min kat det?  
 • Årsag(er) til adfærd
 • Psykiske traumer
 • Følelsesmæssig forløsning (en slags terapi for katten)

Inden mit besøg har jeg brug for at du:

 • Skriver de spørgsmål ned som du måtte have til din kat. Angående adfærd, mad, tilskud, foder, sygdom, traumer, eller andre udfordringer
 • Hav gerne en noget med at skrive på eller optage med til under sessionen. Jeg kan ikke altid huske det hele bagefter, fordi det er en telepatisk kanal som åbner under behandlingen og lukker igen bagefter. 

Betaling sker ved overførsel ved endt besøg på mobile pay. Har du ikke mobile pay, så kan du overføre på konto. Det skal ske senest 24 timer inden mit besøg. 

Se mere på siden priser

Husk: Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan spørge eller fortælle din kat om!

Og: Din kat svarer på det, som vi spørger om og ikke så meget mere end det. 

Din kat kan sagtens være træt og sove i mange timer efter en telepati. Kroppen er på hårdt arbejde på flere planer under en samtale, så den er faktisk træt bagefter, og har også brug for tid til at integrere. 

 

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Et nytårseventyr ❄️

Godt nytår! Først og fremmest vil jeg skynde mig at benytte lejligheden til at ønske dig et blændende godt nytår! Denne artikel skal allermest handle om energien og magien, som jeg oplevede udspillede sig seneste nytårsaften. 

Læs indlægget »

Hesten er et vidunderligt dyr

Idag vil jeg skrive mere om hesten. Hvad er det egentlig for en imponerende smuk og vild skabning? Der er ingen tvivl om, at der eksisterer et særligt bånd imellem hest og menneske. Det har der

Læs indlægget »