Billede telepati af din kat Billede telepati af din kat

I en billede telepati arbejder jeg hjemmefra ved hjælp af et billede af din kat.

Jeg skriver informationer og svar ned i en rapport, som jeg sender til dig efter endt session. I en telepati kan emnerne være adfærd, helbred og/eller kattens historie. Hvad har den med sig i baggagen? Hvad er det som gør at den gør som den gør?

En billedetelepati kan hjælpe på:

🌟 Forklaring på adfærd

🌟 Inden en flytning eller efter en flytning

🌟 Katten er ikke renlig eller strinter

🌟 Afdækning af smerter og ubehag (som støtte til dyrlægens behandling)

🌟 Ved sygdom eller andre skavanker?

🌟 Hvordan har min kat det?  

🌟 Årsag(er) til adfærd

🌟 Psykiske traumer

🌟 Følelsesmæssig forløsning (en slags terapi for katten)

Jeg arbejder i sessionen telepatisk via sanseindtryk, billeder, ord og følelser der opstår,  når jeg sætter mig i forbindelse med din kat og dens energetiske felt. 

Inden billede telepatien kan finde sted:

🐱 Aftaler vi en dato og tidspunkt for sessionen. Sessionen tager en time. 

🐱 Jeg har brug for et billede af din kat – gerne et par stykker at vælge imellem. Det er vigtigt at der ikke er andre dyr eller mennesker på billedet, samt at øjnene er åbne på billedet. 

🐱 Du bedes sende de spørgsmål som du måtte have til din kat. Det kan være angående adfærd, mad, tilskud, flytning, sygdom, traumer etc.

🐱 Betaling sker ved overførsel ved endt besøg på mobile pay eller konto. Det skal ske senest 48 timer inden sessionen. Se mere information på siden Priser

Husk: Kan fantasien sætter grænser for hvad du kan spørge eller fortælle din kat om!

Og husk også: Din kat svarer på det, som vi spørger om og ikke så meget mere end det. 

Efter sessionen sender jeg dig skriftlig en rapport på mail. Når du har læst rapporten, ringer du mig op, så runder vi sessionen af – også hvis du skulle have spørgsmål til det, som jeg har skrevet i rapporten.

OBS.: Din kat kan sagtens være træt og sove i mange timer efter en telepati. Kroppen er på hårdt arbejde på flere planer under en samtale, så den er faktisk træt bagefter, og har også brug for tid til at integrere.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Kraniosakral terapi til din hest

Hvad er Kranio Sakral Terapi (KST)? Man taler om at Kranio Sakral rytmen er den tredje puls udover hjerte-rytmen og lunge-rytmen hos en hest (eller hund – kst laver jeg også på hunde).  Nogle læger har

Læs indlægget »