Live healing af din kat Live healing af din kat

Den healing som jeg laver med din kat virker både på det fysiske og psykiske plan. 

Healingen vil ofte hjælpe din kat både på det fysiske og psykiske plan, da dette for det meste hænger sammen. Der kan være fysisk traume efter en operation eller være en form for mere psykisk betinget traume, som din kat har været udsat for.

Eksempler på hvad healing hjælper på:

🌟 Traumer (fysiske og psykiske)

🌟 Stress

🌟 Angst og uro

🌟 Blæresten

🌟 Galdesten

🌟 Arvæv i lunger 

🌟 Maveproblemer 

🌟 Spændinger i væv og muskler

🌟 Kredsløbsproblemer

🌟 Løsner blokeringer i den fysiske krop

🌟 Healing af organer – lunger, hjerte, nyrer og lever mv. 

🌟 Afspænding generelt

🌟 Psykisk ubalance

Under sessionen fortæller jeg hvor healingen arbejder og du har mulighed for at spørge ind til problematikker som din kat måtte have. Du må også gerne fortælle om der er gamle skavanker hvis du kommer i tanke om noget. Ofte er det relevant når det opstår i situationen og gamle traumer har på forskellig vis ofte en betydning for healingen. Det gør det ganske enkelt mere effektivt og fremmer healingen, når vi samarbejder om behandlingen på den måde. 

Jeg fortæller løbende hvilke input jeg får under sessionen, og når jeg føler noget slipper i i din kat (blokeringer mv); det vil sige når healingen gør sit arbejde. Ind imellem kan du opleve, at jeg blot sidder med lukkede øjne eller “stirrer” ud i luften, fordi jeg tuner ind og mærker, hvad der sker hos din kat.

Til dig inden sessionen:

🐱 Hvad er formålet og hvad ønsker du at få ud af sessionen? Tænk over sygdoms-problematik, traumer eller andre skavanker vi skal se nærmere på (også kroniske). Meget kan være relevant.

🐱 Jo mere information du giver, jo mere kan jeg fokusere sessionen på de områder i selve intentionen for healingen. 

🐱 Hav gerne en noget at skrive på eller optage med under sessionen. Jeg kan ikke altid huske det hele bagefter, fordi det er en energetisk kanal, som åbner under behandlingen og lukker igen bagefter. 

Betaling sker ved overførsel ved endt besøg på mobile pay. Har du ikke mobile pay så kan du overføre på konto. Det skal ske senest 24 timer inden mit besøg.
Se mere på siden priser

Det er altid vigtigt at drikke meget vand efter en healing, så affaldsstoffer og blokeringer i det fysiske væv kan blive skyllet ud. Så giv din kat vand på maden eller tilskynd det at drikke efter healingen. Ofte gør katten det af sig selv, og jeg tilskynder den også til at gøre det.
Din kat kan sagtens være træt og sove i mange timer efter en healing. Kroppen er på hårdt arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Kraniosakral terapi til din hest

Hvad er Kranio Sakral Terapi (KST)? Man taler om at Kranio Sakral rytmen er den tredje puls udover hjerte-rytmen og lunge-rytmen hos en hest (eller hund – kst laver jeg også på hunde).  Nogle læger har

Læs indlægget »