Fjernhealing af din hund Fjernhealing af din hund

Fjernhealing virker ligesom live healing

Ved fjernhealing arbejder jeg hjemmefra ved hjælp af et billede af din hund. Jeg skriver informationer ned i en rapport, som jeg sender til dig efter endt session.

Healingen vil ofte hjælpe din hund både på det fysiske og psykiske plan, da dette for det meste hænger sammen. Der kan være fysisk traume efter en operation eller være en form for mere psykisk betinget traume, som hunden har været udsat for.

Hvad fjernhealing kan hjælpe på:

🐾 Traumer (fysiske og psykiske)

🐾 Stress

🐾 Angst og uro

🐾 Nervøsitet

🐾 Blæresten

🐾 Galdesten

🐾 Arvæv i lunger (efter hjerte-lunge-orm)

🐾 Maveproblemer (forstoppelse eller diarré)

🐾 Spændinger i væv og muskler

🐾 Kredsløbsproblemer

🐾 Løsner blokeringer i den fysiske krop

🐾 Healing af organer – lunger, hjerte, nyrer og lever mv.

🐾 Afspænding generelt

🐾 Psykisk ubalance

Inden sessionen

🐾 Vi aftaler naturligvis et tidspunkt for hvornår fjernhealingen skal finde sted. Det er en god idé at din hund er i ro under sessionen og meget gerne luftet, så den kan ligge godt og hvile imens behandlingen sker. 

🐾 Jeg har brug for at du sender mig et billede af din hund. Der må ikke være andre dyr eller mennesker på billedet. Og et øje på hunden skal være synligt. 

🐾 Derudover må du meget gerne skrive baggrund for hvorfor du ønsker sessionen? Hvad er formålet?
Det kan være omkring formålet, sygdomsproblematik, udfordringer i adfærden eller andre skavanker (også kroniske). Meget kan være relevant. Er der mistanke/viden om gamle traumer, så kan det have sat sig fysisk i din hund og give problemer i adfærden nu.
Jo mere information du giver, jo mere kan jeg fokusere sessionen på de områder i selve intentionen for healingen. 

🐾 Betaling skal ske senest 48 timer før session på mobile pay eller konto – se information under fanen priser

Når sessionen er slut vil du få en e-mail med en pdf fil, som beskriver sessionen og hvad jeg har oplevet under healingen. Jeg vil skrive hvor healingen har arbejdet, hvis der kommer input til supplement og anden behandling som kan være nyttig for din hund, samt andre input som healingen måtte komme med. 

Det er altid vigtigt at drikke meget vand efter healingen, så affaldsstoffer og blokeringer i det fysiske væv kan blive skyllet ud. Så giv din hund vand på maden (hvis den ikke vil drikke) og/eller tilskynd den at drikke efter healingen. Ofte gør hunden det af sig selv, og jeg tilskynder den også til at gøre det i sessionen. 

Jeg anbefaler at din hund ikke udsættes for lange gåture eller ekstra stimuli 1 dag efter. Kroppen er på hårdt arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Kraniosakral terapi til din hest

Hvad er Kranio Sakral Terapi (KST)? Man taler om at Kranio Sakral rytmen er den tredje puls udover hjerte-rytmen og lunge-rytmen hos en hest (eller hund – kst laver jeg også på hunde).  Nogle læger har

Læs indlægget »