Live healing af din hest Live healing af din hest

Ved live healing kommer jeg på besøg hos dig og din hest

Healingen vil ofte hjælpe din hest både på det fysiske og psykiske plan, da dette for det meste hænger sammen. Der kan være fysisk traume efter en operation eller være en form for mere psykisk betinget traume, som hesten har været udsat for. Det kan være at du fornemmer noget fra fortiden, som påvirker din hest i dag. Måske ved du ikke helt hvad det er, men det gør ikke så meget. Healingen kan bringe det frem og hjælpe din hest til at forløse den blokering, som traumet laver i krop og sind. Et traume kan også give en uhensigtsmæssig adfærd. 

Eksempler på hvad healing hjælper på:

 • Traumer (fysiske og psykiske)
 • Stress
 • Angst og uro
 • Nervøsitet
 • Mavesår 
 • Spændinger i væv og muskler
 • Kredsløbsproblemer
 • Løsner blokeringer i den fysiske krop
 • Healing af organer – lunger, hjerte, nyrer og lever mv. 
 • Afspænding generelt
 • Psykisk ubalance

Under sessionen fortæller jeg hvor healingen arbejder og du har mulighed for at spørge ind til problematikker som dyret har. Du må også gerne fortælle om der er gamle skavanker hvis du kommer i tanke om noget. Ofte er det relevant når det opstår i situationen og gamle traumer har på forskellig vis ofte en betydning for healingen. Det gør det ganske enkelt mere effektivt og fremmer healingen, når vi samarbejder om behandlingen på den måde. 

Jeg fortæller løbende hvilke input jeg får under sessionen, og når jeg føler noget slipper i din hest; det vil sige når healingen gør sit arbejde. Ind imellem kan du opleve, at jeg blot står med lukkede øjne eller “stirrer” ud i luften, fordi jeg tuner ind og mærker, hvad der sker hos dyret. 

Til dig inden sessionen

 • Hvad er formålet og hvad ønsker du at få ud af sessionen? Tænk over sygdoms-problematik, udfordringer i adfærden eller andre skavanker (også kroniske). Meget kan være relevant. Er der mistanke/viden om gamle traumer, så kan det have sat sig fysisk i hesten og give problemer i adfærden nu.
 • Jo mere information du giver, jo mere kan jeg fokusere sessionen på de områder i selve intentionen for healingen. 
 • Hav gerne en noget at skrive på eller optage med under sessionen. Jeg kan ikke altid huske det hele bagefter, fordi det er en energetisk kanal, som åbner under behandlingen og lukker igen bagefter. 

Betaling sker ved overførsel ved endt besøg på mobile pay. Har du ikke mobile pay så kan du overføre på konto. Det skal ske senest 24 timer inden mit besøg. 

Se mere på siden priser 

Det er altid vigtigt at drikke meget vand efter healingen, så affaldsstoffer og blokeringer i det fysiske væv kan blive skyllet ud. Så tilskynd din hest at drikke efter healingen såvidt det er muligt. Ofte gør hesten det af sig selv og jeg tilskynder den også til at gøre det i sessionen. 

Jeg anbefaler at hesten ikke udsættes for hård træning eller ekstra stimuli 2 dage efter en healing. Kroppen er på hårdt arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Kraniosakral terapi til din hest

Hvad er Kranio Sakral Terapi (KST)? Man taler om at Kranio Sakral rytmen er den tredje puls udover hjerte-rytmen og lunge-rytmen hos en hest (eller hund – kst laver jeg også på hunde).  Nogle læger har

Læs indlægget »