Live telepati med din hund  Live telepati med din hund

Tlf. 21 75 77 22

I en live telepati kommer jeg ud og besøger dig og din hund. Her er eksempler på hvad en live telepati kan indeholde af emner eller situationer:

 • Forklaring på adfærd
 • Forberedelse inden konkurrencer
 • Flytning – forklaring og fornemmelse af nyt sted og følelsesmæssig stemning
 • Redskaber og hjælp til træning af adfærd
 • Afdækning af smerter og ubehag (body scan)
 • Ved sygdom eller andre skavanker?
 • Årsag(er) til ændringer i adfærd
 • Psykiske traumer
 • Følelsesmæssig forløsning og spontan healing
 • NY hund: Du har måske fået en ny hund og vil gerne lære den at kende, og have mere føling med, hvordan den trives og hvad der skal til for at I kan få et godt liv sammen.

 • ÆNDRING i adfærd kan en telepati virkelig hjælpe til at forstå hunden og klarlægge dybere årsager til denne ændring. Hunden sig ikke “umuligt” uden grund eller for at være på tværs.

 • SENSITIV hund. Mange hunde er modtagelige overfor omgivelsernes humør, stemninger og endog personlige udfordringer.  Har hunden kompenseret for noget hos ejer(e), så kan det være virkelig vigtigt, at få det frem italesat, så det kan forløses igennem det telepatiske møde.

 • SMERTE. Har hunden ondt, så kan den godt forsøge at skjule sit ubehag bag en måske aggressiv eller rigid adfærd.

Jeg arbejder i sessionen telepatisk via sanseindtryk, billeder, ord og følelser der opstår,  når jeg sætter mig i forbindelse med din hund og dens energetiske felt.

Inden mit besøg:

 1. SPØRGSMÅL: Skriver de spørgsmål ned som du måtte have til din hund. Angående adfærd, foder, sygdom, traumer, træning etc.
 2. NOTER: Hav gerne en noget med at skrive på eller optage med til under sessionen. Jeg kan ikke altid huske det hele bagefter, fordi det er en telepatisk kanal som åbner under behandlingen og lukker igen bagefter.
 3. BETALING: Skal ske ved overførsel senest 48 timer før mit besøg. Se mere på siden priser
 4. HUSK: Din hund svarer på det, som vi spørger om og ikke så meget mere end det. Så generelle spørgsmål er svære – jo mere konkret jo bedre. 

Obs.: Jeg anbefaler at din hund ikke udsættes for lange gåture eller ekstra stimuli 1 dag efter. Kroppen er på arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere. 


Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit nye heppekor!

En dejlig anbefaling Forrige uge modtog jeg denne anbefaling fra en glad hundeejer: “Kære Mette,  Jeg er så megaglad for al din hjælp til min Nelly-pige. Jeg kan slet ikke se hvor vi ville have været uden

Læs indlægget »

Kan mirakler ske på 1 time?

Ja det kan de godt … …Og dog så gror træerne selvfølgelig ikke ind i himmelen hele tiden. Om en behandling med telepati og/eller healing er virksom handler om mange faktorer, som skal være på plads.

Læs indlægget »

Sikke et hundeliv!

What a life…!? Jeg har tidligere skrevet om de udfordringer som kan være for den moderne hund, som jo idag, i den vestlige verden, har alle muligheder for at få mad, hvile og tag over hovedet.

Læs indlægget »