Rens og lysbad Rens og lysbad

Rens og lysbad til ridehallen, stalden og folden

Oplever du at der er vedvarende uforklarlige hændelser, tung stemning/energi i stalden eller ridehallen, så kan det være at der er brug for en god omgang rens. 

Eksempler hvor rens kan hjælpe:

  • Tung stemning eller energi inde og/eller områder udenfor
  • En boks som hesten ikke vil ind i
  • En langside i ridehuset, hvor hesten rider hurtigere eller helst ikke vil ride langs
  • Hesten ”skærer” altid det sammen hjørne af i ridehuset 
  • En vej udenfor som den vægrer sig ved at ride på eller forbi
  • Hvis hesten ofte er syg eller får skavanker af uforklarlige grunde

Der findes energier overalt og da heste er meget sensitive, så oplever de tit de energimæssige forstyrrelser før end menneskerne gør det.

Det er muligt at sende så meget lys ind og forløse den tunge energi, samt forsegle rummet så det er sværere for tung energi at trænge igennem igen. 

Ofte vil der ske et boost af hestens eget lys for at den er tanket op og skærmet imod at suge kedelig energi til sig.

Her er det vigtigt at understrege at hvis du bor/har stald eller ridehus et kraftfuldt sted eller et sted, hvor der er sket ekstreme ting tidligere, så kan disse aftryk og riller være så dybe at der skal flere rensninger til. Det er som et forstoppet afløb som pludselig løsner og så kommer der mere og mere frem som skal renses væk.

Inden jeg kommer på besøg hos dig og din hest:

  • Har jeg brug for at du har lavet en liste over de steder, som har brug for rens. Vi slutter af med en lille healing af din hest.
  • Hvis du har spørgsmål til noget åndeligt så skriv dem ned forinden. Nogle gange kan det være svært at huske når vi er i seancen. Og hav også en blok med til at skrive ned eller noget at optage med hvis du vil have genlæse/høre input fra sessionen senere. Når jeg åbner for denne kanal, så kan jeg ikke altid huske det hele bagefter. 

Betaling sker ved overførsel ved endt besøg på mobile pay. Har du ikke mobile pay så kan du overføre på konto. Det skal ske senest 24 timer inden mit besøg.

Se mere på siden priser 

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit nye heppekor!

En dejlig anbefaling Forrige uge modtog jeg denne anbefaling fra en glad hundeejer: “Kære Mette,  Jeg er så megaglad for al din hjælp til min Nelly-pige. Jeg kan slet ikke se hvor vi ville have været uden

Læs indlægget »

Kan mirakler ske på 1 time?

Ja det kan de godt … …Og dog så gror træerne selvfølgelig ikke ind i himmelen hele tiden. Om en behandling med telepati og/eller healing er virksom handler om mange faktorer, som skal være på plads.

Læs indlægget »

Sikke et hundeliv!

What a life…!? Jeg har tidligere skrevet om de udfordringer som kan være for den moderne hund, som jo idag, i den vestlige verden, har alle muligheder for at få mad, hvile og tag over hovedet.

Læs indlægget »