Dyrene svarer kun på det vi spørger dem om

feb 28, 2021

Telepatiens væsen

Idag skal det handle om telepati eller dyrekommunikation, som nogle også ynder at kalde det. Artiklen her inkluderer både katte, hunde og heste. Så hvem der måtte ønske at vide lidt mere om telepatiens præmisser og processer kan med fordel læse med. 

Inspirationen til artiklen er kommet fra min kontakt med dyreejere rundt omkring i landet. Jeg hører også ind imellem nogle mennesker sige, at de egentlig gerne vil høre “hvad deres dyr har at sige”. 

Og allerede her må jeg stoppe dem. Dyrene har måske nok noget at sige, og ja nogle dyr er helt klart mere snakkesaglige end andre.

MEN der hvor vi kommer til kort er, hvis vi tror, at dyrene på spørgsmålet: “Hvad har du at fortælle?” blot vil plapre løs om det ene og det andet. Tænk blot på, hvordan du selv ville reagere, hvis nogen pludselig spørger dig: “hvad har du at fortælle?” Dit mod-spørgsmål kunne let være: “fortælle om hvad??”

Og her er dyrene ikke så meget anderledes end menneskene. Så i bedste fald vil de også spørge “om hvad?” eller de vil ganske enkelt intet svare. 

Dyrene er i nuet

Vi skal huske på, at dyrene er meget mere til stede i nuet end vi mennesker er det. De tænker ikke altid på fortid. Og de sammenligner heller ikke, eller trækker fortiden med ind i nutiden, for slet ikke at tale om ind i fremtiden.

Selvfølgelig kan dyrene blive trigget af noget fra fortiden i nutiden. Men det er jo først i det øjeblik, at hændelsen (læs: det der trigger) sker. De kan også sagtens have traumer fra fortiden, som kan bliver healet. Men det er oftest mest kropsligt arbejde, og hermed healing (nogle gange blandet med telepati). 

I telepatien, hvor jeg/vi samtaler/snakker med dyrene, så sker det ved hjælp af spørgsmål fra ejer. Vi kan spørge ind til en situation eller en hændelse. Vi kan også spørge til ønsker i forhold til specifikke ting som for eksempel træning, mad eller trivsel. Det afgørende for en god telepati er, at vi har noget at hænge “hatten på” kan man sige. En knage og knagen er dit spørgsmål til dit dyr. Det er udgangspunktet for samtale og svar. 

Spørgsmålene sætter kun fantasien grænser for. Det kan være alt fra trivsel med at stå i  en bestemt boks, bo i denne lejlighed, at have denne foldkammerat eller til at spise dette foder, osv.  Vi skal være meget konkrete med spørgsmålet for at få et konkret svar. 

Clairvoyant indspark

Når jeg og dyret således er i gang med at snakke om og mærke ind i et svar på et spørgsmål,  så dukker der til tider ekstra information op. Men det er allermest, fordi vi har knagen (=spørgsmålet) at gå ud fra. Og ikke en helt blank tavle, hvor vi ikke aner om vi skal snakke op, ned, til højre eller venstre 🙂

Der kan også sagtens komme indsigter og budskaber, som støtter op om ejerens egen intuition i en telepati. Det er jo blot herligt at få bekræftet fra dyret, at I er på rette vej. 

Telepati er i høj grad et samarbejde

Telepati og samtale med dyret er et samarbejde imellem ejer, dyr og undertegnede. Vi kommunikerer sammen hos dig, hvis det er en “live telepati” eller ved hjælp af de spørgsmål, som du som ejer har sendt på forud for fjernsessionenen ved en “billedtelepati” (se link sidst i artiklen). Hvis ikke vi alle 3 tager del i sessionen fungerer det ikke optimalt. Der bliver alt for meget slid med at spørge i syd, øst og vest i forsøg på at ramme noget, som du som ejer kan bruge. Det er overhovedet ikke konstruktivt og i værste fald ubrugeligt. 

Modstand blokerer for telepatiens flow

Hvis du er skeptisk og ikke helt ved om du tror på telepati (og healing), så er det måske ikke noget for dig. Måske skal du vente til at du er klar. Og måske er det en helt anden vej, som du skal gå for at hjælpe din hund, kat eller hest… Det ved kun du selv. Mærk efter og lyt til din intuition. 

Hvis du ikke helt ved, hvad du synes, men du er alligevel nysgerrig og åben for muligheder, så er der plads til flow i telepatien. Du behøver ikke være hverken troende eller buddhist for at bruge telepatien. Men din åbenhed vil virke som en katalysator for en god og brugbar telepati. Ligesom åbenhed i hjertet giver dig bedre mulighed for at mærke ind, og få hele perspektivet med omkring dit dyr, når det har fået en telepatisk behandling.  

Har du spørgsmål til dit dyr?

Har du et kæledyr som du ønsker svar fra på konkrete spørgsmål? Det kan være alt fra ja/nej spørgsmål til “hvordan har du det med at stå på fold med x, y og z?” Det kan også være spørgsmål omkring en konkret adfærd. 

Så ring til mig allerede idag på telefon: 21 75 77 22 for at høre mere eller lave en aftale. 

Jeg laver fjernsessioner ved hjælp af et billede af dit dyr, og jeg kører også ud på Sjælland. Til sommer vil der komme ture til andre dele af landet, såfremt der kan samles flere dyr sammen.

Jeg ønsker alle dyr og mennesker en fortryllende dejlig søndag.

De kærligste hilsner

Mette

Du kan læse mere her:

dyrekommunikation