Vores dyr forbinder og forpligter

feb 10, 2021

Vi skal være dus med dyrene

Idag skal det handle mere om vores forbundethed energetisk og følelsesmæssigt med vores dyr. Med den forbundethed ligger der også en forpligtelse til at tage et ansvar, opføre sig ordentligt og ikke mindst omsorgsfuldt overfor dyrene. 

Når jeg møder dyre-ejere som går den ekstra mil for deres dyr, så bliver jeg beroliget og glad. Ja jeg bliver beroliget – og det kan lyde mærkeligt, men der er mange dyr som stadig lever under dårlige forhold i andre lande jo bevares, men også i Danmark! Så det er en god ting at feje for egen dør og kunne se sig selv i øjnene i forhold til, hvor gode vi er ved vores dyr. Her kan vi gøre en forskel med det samme, hvis der er behov for det.

Det giver jo nok sig selv at de mennesker, som jeg møder i mit arbejde, oftest er meget omsorgsfulde ved deres dyr. De er lydhøre overfor nye perspektiver. Det giver plads til healing og at dyret kan udfolde sig endnu mere. 

Vi er følelsesmæssigt forbundet

Den præmis som man skal indstille sig på i arbejdet med sit dyr, hvis man ønsker et ærligt, sandfærdigt og dybere forhold til sin hest, kat, kanin eller hund, er at vi er forbundne på flere planer.

Det betyder ganske enkelt, at dit dyr viser dig, hvordan det går. Det kan være, at du er stresset selv og det går i dit dyr. Derfor vil hesten ikke “skynde sig ud og videre eller stå stille”, katten undgår dig og hunden er “bare irriterende”. Nej og ja det er de muligvis, men de er det kun fordi du skal vågne op og se “hvad du har gang i”. 

Dyret er dit pejlemærke!

Jeg oplever ofte at dyrene viser os mennesker, hvis vi er utro imod os selv. Jeg kender det fra mig selv og min egen hund, og jeg oplever det hos mine vidunderlige kunder; når de glemmer at være kongruente med sig selv; når der er uro, stress eller uforløste følelser i hjemmet, så kan eksempelvis hunden blive syg og slap. Den er både en pejling, et spejl og samtidig forsøger den at dæmme op for/kompensere for menneskernes uforløste problemer/situation eller endog konflikter. 

Så kan hunden, hesten eller katten få healing og blive nulstillet. Komme i balance. Men hvis menneskerne bliver ved at gentage deres egne uhensigtsmæssige mønstre, så vil dyret bliver dårlig igen på et eller andet tidspunkt. 

Vi mennesker kan nogle gange være noget tid om at ændre vores egne (dårlige) vaner og adfærd. Det er blot menneskeligt. Det gode er, at jeg taler ind i det, hvis nødvendigt når dit dyr får behandling.

Såfremt der er åbenhed for netop dette perspektiv – at vi er forbundne med vores kæledyr og at du som ejer har en stor del af ansvaret for dets trivsel (også rent følelsesmæssigt og psykologisk), så er der de bedste betingelser og grobund for fed healing, indsigt og nye vaner. 

Dyret er jo dynamisk og levende

Et kæledyr er derfor ikke bare noget, som er isoleret i sig selv. De er ikke et stykke mekanik, som kan gå i stykker og så bliver det fikset. Dyrene er dynamiske, levende væsner det ved vi jo godt. Det vi ofte måske kan glemme er, at de har et rigt indre liv og ofte er meget sensitive i forhold til deres omgivelser. Også ofte mere end vi mennesker er det.

De har gode, udviklede sanser og et nærvær, som hjælper os mennesker til at åbne vores hjerter og være til stede.

Dyrene har netop følelser, intuition og indføling. Og de viser ejeren meget om ejeren selv. Det synes jeg personligt er dybt interessant, og når man er udviklingsnørd som jeg er, så giver det jo en ekstra dimension; og en mulighed for at gå ekstra grundigt til værks med sin egen udvikling. For mig er udvikling ikke noget som bare stopper, når vi ikke er eksempelvis stressede eller deprimeret mere. Det er en livsproces, som bidrager med evig mulighed for optimering, fornyelse og nye indsigter. Det er så spændende!

Vi er forpligtiget

Når vi er så forbundet med vores dyr, så giver det mening for mig at tale ind i den forpligtelse, som der også er. Vi MÅ tage det ansvar på os, at vi både er en del af problemet ind imellem, og at vi til gengæld så også er en del af løsningen. Det er jo det som er for cool. Vi kan rent faktisk gøre noget ved det på flere måder. Ikke kun ved at få medicin og så se hvordan det går. Men selve samarbejdet imellem dig og dit dyr og jeres relation kan nå nye dybder såvel som højder, når du husker også at skue indad. 

Lyst til et tjek op på dit dyr?

Har du fået lyst til at få tjekket dit dyrs tilstand?

Måske har dit dyr brug for hjælp til at komme i ro og balance… og måske har dit dyr budskaber og indsigter til dig. Det kan være at du har været i en periode med omvæltninger og/eller uro – eksempekvis på grund af flytning (af dig eller hesten eller andre), skilsmisse, dødsfald i familien eller andre store, personlige omvæltninger.

Det kan også være mindre “livskriser” som handler om indre forløsning og healing, der kan være gået i dit dyr. 

Intet er for stort eller småt til at det kan heales og give ro, håb og indsigt. 

Ring eller send en sms til mig allerede idag for at høre mere eller bestille tid på
Telefon: 21 75 77 22.

Du kan læse om priser på linket her: Priser

Jeg kommer også gerne på besøg. Læs mere om Live telepati til heste her

Jeg glæder mig til vi ses.

De kærligste hilsner

Mette

Telepati