Vi er alle 3 så glade og lettede!

mar 24, 2023

TAK

I denne uge havde jeg to katte til en fjernsession. Sagen var at de to katte, som er brødre, pludselig havde ændret adfærd. De kunne virkelig være grove ved hinanden – drille hinanden, men også for meget dril og være lige lovlig for hårde ved hinanden. Det havde nu fået ejer til at reagere for det var blevet i overkanten. Den ene kunne godt være mere bisset overfor den anden, så balancen var også rykket en smule. Når så den anden så sit snit til det, så kunne han godt finde på at tage en form for “hævn” og bisse-drille tilbage.

Ejer har sagt at jeg gerne må dele historien, og til slut (efter billederne), kommer også hendes  tilbagemelding dagen efter sessionen. 

Det som har påvirket mig, og også gør mig uendelig glad er, at begge katte har været så fantastiske at heale, snakke med og behandle. Ligesom med børn som er utilpasse i sig selv, så kræver det et stort mod at erkende tingene og lave om på dem. Det har begge katte her gjort! De har begge erkendt tingene hos sig selv – deres andel i miseren kan man sige, og de er begge så seje og modige. De har åbnet op, taget imod healing og også lyttet til min telepatiske terapi og tale.

Jeg taler altid dyrenes sag, og bag en uhensigtsmæssig adfærd, er der altid en sårbarhed og det er en stor styrke at turde mærke den sårbarhed. Så kan healing finde sted. Det har begge katte formået – sammen med deres ejer. Det bliver jeg både rørt over, glad over og meget taknemmelig for at være vidne til. Jeg elsker mit arbejde når det går op i en højere enhed. 

Tilbagemelding fra ejer

Her kommer så ejers tilbagemelding med observationer under og efter sessionen: 

Gonzo

Gizmo

“Hej Mette Jeg fik printet din rapport ud i går aftes og læst den igennem. Det passer bare så perfekt alt sammen. Både det på dem og det på mig. Så vi skal alle 3 ændre adfærd. I går da du startede lå Gizmo inde i min seng og sov mens Gonzo svansede omkring mine fødder for at få mad, når nu jeg var kommet hjem. De fik begge mad og så valgte de at lægge sig ind på det andet værelse begge to. Og de sov og de sov. Gonzo kom ind til mig i stuen omkring kl. 18. Så hyggede og kælede vi. Jeg lagde mærke til at han var meget våd i ansigtet. Som om han græd med både væske fra øjne og næse. Men jeg fornemmede ikke, at det var fordi han var ked af det. Da jeg så læste din rapport senere giver det mening. Han har været så enormt lettet over at have fået plads/rum til at komme af med sine frustrationer. (Gonzo er den modigste og sejeste kat til at heale og samarbejde, red.) Gizmo kælede jeg med senere på aftenen ganske som sædvanligt, men jeg kunne også mærke at han var blevet mere rolig, mere mild. Her til morgen blev jeg mødt at 2 glade missedrenge der pænt sad sammen i gangen og ventede på at jeg stod op. Normalt går Gonzo så med ud i bryggerset og står med hovedet i madskålen mens jeg forsøger at give dem mad. Gizmo holder sig normalt i baggrunden, hvis han da er inde. Men i dag stod de begge på bordet sammen uden problemer. Tja altså det eneste problem var det jeg havde med at komme til at give mad med to 5 kg katte nærmest oppe i skålene, men jeg var bare så glad for at se dem sådan sammen. Tusind tak for din hjælp. Vi er alle 3 så glade og lettede  Lena”

telepati