Telepati med vidunderlige Imperial med smerter i underlivet

nov 19, 2018

Smukkeste Imperial
Spisetid 🙂
Smil du er på !

Denne session har gjort indtryk på mig. Både fordi timingen har vist sig at være vigtig samt at jeg har fået vished for at der er en grund til at dyrene viser mig, hvad de gør. Desuden var det muligt at tune ind på om der var celleforandringer eller “kun” vand i cysterne i underlivet. 

Jeg er SÅ glad når det lykkes og samarbejdet med Clara har været så fint. Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden og for referencen fra Clara som står nedenfor. Der er hele tre billeder af Imperial i indlægget fordi jeg bare synes hun er så skøn og flot.

Tak Imperial for at vise mig hvad der var galt og tak Clara for at jeg måtte. 

Reference: 

Det er svært at få at vide at ens hest pludselig er uridelig på grund af adfærdsproblemer, men jeg stolede ikke på dette, og Mette gav mig ret, da hun telepaterede med Imperial. Imperial fortalte at hun havde ondt i underlivet, og derfor ikke brød sig om at trave eller galoppere. 

Tak til Mette for at lede os på rette spor! 

Imperial har for 1,5 uge siden fået fjernet begge æggestokke som var fyldt med cyster og tumorer 

Clara 

Dyrekommunikation