Parasitten var i virkeligheden hos mig!

dec 10, 2019

I mit seneste blog-indlæg skrev jeg om, hvordan healing hos din hund, hest eller kat, skaber grobund for indsigt og healing hos dig selv. 

Kan måske virke en smule langhåret for nogle mennesker og for andre virker det helt indlysende. 

Så derfor har jeg lyst til at dele min historie omkring min egen hund, Otto, med jer. Otto var ikke mere end en lille hvalp på godt 12 uger, da han fik konstateret en genstridig parasit i sin mave/tarm region (guardia).

Symptomerne på denne kedelige karl er vanskelige at skelne fra det helt naturlige, at en lille hvalp endnu ikke har lært og udviklet renlighed.  Jeg havde ikke haft egen hund før, og jeg var både ny og uerfaren, men havde dog (gudskelov) min intuition. Den bragte mig og Otto flere gange til dyrlægen, der ikke rigtigt kunne spotte årsagen til vore hyppige besøg. Først da der endelig blev sendt en prøve ind til laboratoriet, blev denne genstridige parasit afsløret.

Jeg var også ny og uerfaren på dette sygdomsområde, men ak! Ikke længe. Jeg kender nu ALT til parasitten og dens lumske natur. Den er en snu rad og den kan “lade som om den ikke er der” for så pludselig at tordne frem på fuld kraft.

En medicinbehandling tager knap 4 uger (medicin i 5 dage og så pause i en uge, så medicin i 5 dage og pause i en uge, derefter skal der sendes test ind), og en vigtig ting er, at man skal være meget opmærksom på, at hunden kan gensmitte sig selv både hjemme og udenfor i miljøet. Det kræver vask af rumpe, poter og skoldning af vand-og madskål. Enorme mængder rodalon, og utallige omgange i vaskemaskinen på kogevask af gulvklude. Jeg anskaffede mig sågar en dampvasker til gulvene så de blev kogt rene!!! 

Efter 11 måneder!! var han endelig rask! Jeg havde været ved at give op MANGE gange. Jeg havde tudet, hylet og var hamrende træt. Oven i det var der flere venskaber, som faktisk “røg i svinget”, fordi jeg ikke havde overskud til ret meget andet end krigen mod parasitten. (Den var ikke modtagelig for healing).

Det kan være svært for udenforstående at forstå, hvordan det griber ind i ALT, når ens hund har det sådan. Nogle syntes måske også, at jeg bare skulle få den hund aflivet. Det tror jeg faktisk, selvom de ikke sagde det direkte. Men gudskelov ikke dyrlægen. Jeg spurgte ham faktisk på et tidspunkt. 

Nå. Tiden går og klokken slår. Men på gåturene, den dag i dag, kigger jeg ALTID langt frem, hvor Otto kunne forventes at gå, og jeg spotter som en høg, de ting, (høm hømmer) som han IKKE skal stikke snuden i. Han har en træls uvane med at være enormt nysgerrig og få stukket snuden i ting, som han ikke har godt af. 

Der går et års tid, så er parasitten på banen og i Ottomaven IGEN!!

Jeg var grædefærdig og tudede hele den aften og morgenen med. Og jeg spurgte endnu en gang dyrlægen om det var værd at blive ved? (Otto havde det jo heller ikke godt).
Det mente han bestemt og han mente så også at det ikke var noget at gå sådan i spåner over. – Okay. Så op på hesten igen! (Der fik jeg lige nævnt hest igen).

I mellemtiden var jeg blevet uddannet telepatør (dyrehvisker) og var selv begyndt at have dyr til behandling; både til healing og telepati. 

Så denne gang varede misseren KUN 2 måneder. Det vil sige 2 omgange medicin og langt de fleste parasitter var “flygtet”, allerede efter første runde. Anden gang var blot for at være sikker på den lumske djævel ikke bare sov rævesøvn og stadig gemte sig i Ottos mave. 

Jeg healede hans mave hver dag, når han fik medicin og parasitten derved blev aktiveret.

Og det er så det springende og nye punkt:

I denne proces fik jeg samtidigt selv healet nogle gamle traumer, som handler om mennesker og situationer, der DRÆNER MIG OG TÆRER PÅ MIG. De er som en slags parasitter i mit system og mit liv. Det brugte jeg 3 sessioner på i forløbet.

OBS.: Healing til dig selv af dine indre ubevidste blokeringer. Læs mere her: 

Forside

Samtidigt med, at jeg healede Otto (og gjorde rent som bare pokker. “Rodalonerede”, vaskede klude, Otto, gulve og hele moletjavsen en gang til i 2 måneder. 

Otto skulle vaskes op til 4 gange om dagen. Bare han havde været ude, krævede det som oftest vask. Når han lavede stort/tyndt flere gange om dagen, skulle der vaskes med noget særligt shampoo, som dræber parasitten og desinficerer numsen. (Købes hos dyrlægen). Så var der “ren røv at trutte i” bogstavelig talt hele tiden!

Parasitten hedder Guardia og den er led og man bliver kvalm og dårlig af den. Så den er ikke for børn og sarte sjæle. Den er hardcore og kun de som kender den, forstår i realiteten, hvor indgribende og drænende den er. 

Pointen med hele denne historie er at sige, at anden gang gik det meget hurtigere. Jeg kendte til parasitten og den måde at være på, og jeg satte ALT ind på behandling og gjorde mig umage med at komme hele vejen rundt. Også rundt om mig selv!

Jeg var endda ude for, at nogle som spurgte mig om jeg var helt sikker på at han var syg!!!!!!???? Så fortvivl ikke, hvis du er grædefærdig og ingen fatter et klap og forsøger at gøre dig til den forkerte. Jeg fatter og DU VED selv bedst, hvordan det er fat. Det er dig, som har været hos dyrlægen og kender til test og medicin osv. 

Har din hund brug for hjælp til at komme videre. At blive healet og har du brug for støtte og indsigt til at komme videre sammen med din hund.

Så kontakt mig med det samme på telefon: 
21 75 77 22

Kærlig hilsen
Mette

dyrehealing