Lederskab og det gyldne samarbejde

jan 13, 2021

Lederskab i hjertet

Idag skal det handle mere om lederskab i forhold til dit dyr. Det handler om ægte, autentisk og ærligt lederskab fra hjertet. Fra din kerne. For at kunne tage lederskab skal du være centreret og i kontakt med dig selv og din indre kerne.

Vær ærlig overfor dig selv. Det gælder også, hvis du IKKE føler dig centreret eller du er frustreret, bange eller afmægtig overfor din hest eller hunds adfærd. At blive ærlig omkring dette og dine følelser er den bedste start. Så har vi et godt udgangspunkt at starte fra. 

Jeg arbejder naturligvis ikke som dyrlægen med at stille diagnoser. Men jeg kan tune ind på dit dyr, mærke ind i kroppen og psyken og give dyret healing. Jeg kan også afhjælpe psykiske og fysiske blokeringer ved hjælpe af telepati, healing og kraniosakral terapien.

Som jeg kommer ind på lidt senere i denne artikel, så handler det i høj grad om samarbejde. Et samarbejde imellem dig som ejer, mig som behandler og så din hund, hest eller kat. 

Please fix mit dyr!

Sådan er vi mange som har det, når vores kæledyr har det dårligt. Er der ikke bare nogen som kan hjælpe!

Vi vil jo gøre alt for at få det til at gå væk.  Så ringer vi til dyrlægen, og ind imellem også til den alternative behandler. 

Det er altid en god idé at få fat på dyrlægen og/eller en anden behandler. Vi skal blot huske på også (læs: det ene udelukker absolut ikke det andet) at være bevidste om det ansvar, som vi som dyreejer altid har. Vi er dem som kender vores dyr bedst, så vores intuition og hjerte skal være med. 

Det indre lederskab

Det handler ikke kun om det lederskab og ansvar der er i at give hesten, hunden eller katten sin pleje og mad. 

Nogle gange kan man som ejer måske godt synes, at “jeg tager jo lederskab og jeg har konsulteret både en adfærdspsykolog, healer og dyrlægen!” Den ingrediens som muligvis mangler for at det lykkes helt, er dit indre lederskab

Der hvor du som ejer fra hjertet MÆRKER, hvad der giver mening. Kig på dit dyr, brug din intuition som var dit dyr et lille barn; hvad føler du, at der er brug for lige nu? Ved du det stadig ikke så spørg nogen til råds, men glem ikke at have dig selv med i det. 

Hertil er det også en god ting at være åben for det som de forskellige behandlere og behandlinger er kommet med af input og anvisninger. Selvom du måske ikke synes, at det  har hjulpet, så kan det nogle gange alligevel give mening, at forsøge at gøre noget andet.

Det kan også helt simpelt være at se det hele fra et andet perspektiv end du plejer. At åbne op. Og så eventuelt plukke ud i de råd og redskaber du har fået. Prøv noget af det, og se om det virker – det er også at tage lederskab for processen med din hund eller hest. Her får både dit dyr, du selv og behandlingen en chance. 

Når jeg arbejder med dig og dit kæledyr

Uanset om det er en kat, hund eller hest som jeg behandler, så er det hele tiden en dynamisk proces. Det er et samarbejde imellem dyr, ejer og mig som behandler. Jeg er den som kommer med input, svar på spørgsmål og kan løsne op via healing og kranioskakral terapi. Men det i sig selv, vil kun virke i en rum tid, hvis ejer ikke også lytter til de mulige opgaver eller budskaber (læs: træning eller lektier), som kommer igennem i forhold til dyrets trivsel, humør og helbred.  

Det gyldne samarbejde

Det er for mig så vidunderligt, når der opstår det som jeg har døbt et gyldent samarbejde – en gylden trekant ser jeg det som, hvor kommunikationen kan gå frem og tilbage imellem os tre; dyr, ejer og undertegnede.

Årsagen til at jeg for mit indre ser det som gyldent er, at kommunikationen, energien og healingen, som ofte er et gyldent lys, får lov at flyde frit og uhindret. Det vil den blive ved med sålænge, at vi lytter, spørger, lærer og omsætter de input, som kommer til os. Det er netop at åbne op og være med vores dyr i hjertet.

Det gyldne fra healingen er flow og lys. Og det er en del af den livsenergi, som findes i alle levende skabninger og deres celler. 

Når tingene går op i en højere enhed på denne måde, så kan healing virkelig finde sted. Derfor vil man nogle gange opleve en healing, som bare “sparker røv” og har effekt på meget fysiske problemer i løbet af blot en eller få behandlinger. Et eksempel kan være infektion eller betændelse. 

Livsenergien i cellerne bliver aktiveret af healingen, og dermed kan dårligdomme i kroppen lettere blive “skyllet ud”. 

Hvorfor så megen snak om samarbejde?

Når lederskab, ansvar og samarbejde bliver fremhævet her, så er det fordi det er meget afgørende for et udbytterigt og succesfuldt forløb.

Hvis ejer blot forventer, at jeg fixer dyret og så skal de i øvrigt ikke tage sig af mere (læs: ændre noget) så er den helt gal. Så mangler både lederskabet og samarbejdet.

Vær åben for nye input og perspektiver samtidig med at du mærker efter. Så er der grobund for et sandt og sundt samarbejde. 

En taburet med tre ben

En sjælden gang imellem kan det synes at behandlingen ikke rigtig virker. I de tilfælde oplever jeg til tider at dele af samarbejdet mangler – noget af det 3. ben på taburetten. Og så falder det let til jorden. 

Der er ikke noget “quick-fix” på en adfærdsændring. Det er ikke noget vi nødvendigvis kan løse på 1 time sammen med dit dyr. Man kan lidt groft sige at “én behandling er ingen behandling.” Derudover skal dit dyr også lige have en chance for at bearbejde og processe både healing og telepati. Det kræver noget tålmodighed, træning og lederskab fra dig som ejer. 

Samtidig er det også vigtigt, ikke at se dyret som en maskine, hvor vi bare kan skrue og trykke lidt på nogle knapper, så fungerer den igen. Det tager tid og er en evig, dynamisk proces.

For mig er det også det som gør det så enormt spændende, og der er ingen facit på hvor langsomt eller hurtigt det skal gå. 

Undtagelsen findes selvfølgelig

Det sker at forsøget på at hjælpe et dyr ikke lykkes helt som vi kunne tænke os. Min erfaring er, at der ofte er et mønster i de tilfælde. Det kan være når ejeren (ubevidst) mangler det indre lederskab, hvor der er rum for refleksion, selvindsigt og åbenhed for nye input. Hvis jeg som dyrehealer først skal bevise, at det virker, så er der modstand og skepsis. Det er aldrig et godt fundament for healing, samarbejde og forandring. 

Hvordan virker det?

Det gyldne samarbejde er når der er åbenhed, villighed og forandringsparathed fra ejer. Det handler rigtig meget om indstilling. Hvis du ikke er til healing eller er direkte bange for hvad det kan gøre, så kan det være at dit dyr måske prøver at fortælle dig noget ved at alle andre behandlinger ikke har virket.

Der kan være et budskab til dig, som går igennem dit dyr. Det kan måske være at du skal åbne op for et andet perspektiv – give slip på kontrollen og bruge din intuition mere. Ja mulighederne er mange. 

Skal vi sammen hjælpe dit dyr?

Har din hund, hest eller kat ændret adfærd, brug for healing af gamle traumer eller hjælp til at komme sig over sygdom? Så ring til mig allerede i dag og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer. 

På grund af corona restriktionerne laver jeg helst fjernbehandlingerne for tiden. Jeg kører gerne ud, hvis det er hos heste hvor vi kan være udenfor eller på staldgangen. 

Telefon: 21 75 77 22

Kærligste hilsner
Mette

Ps.: Se mere om priser og betaling på linket her: 

https://connectbymette.org/priser/

dyrekommunikation