Hestene vil altid have brug for hjælp

feb 18, 2022

Hesten har brug for omsorg og for dig

Hesten er et fantastisk dyr. Den er klog, intuitiv og følelsesmæssig intelligent. Hesten kan virkelig lære os mennesker meget om livet og om os selv. 

Især hvis vi tager os tid til at lytte indad til de dybere budskaber, som ligger i hestens væsen, adfærd og også dens udfordringer. 

Når hesten ikke “makker ret” eller vi ikke forstår, hvad der ligesom “stikker den” eller er galt, så er der uden tvivl noget som skal behandles – måske både af dyrlægen og den alternative behandler.

Måske er det spændinger pga en rytter som ubevidst sidder en lille smule for skævt eller er stærkere i den ene side frem for den anden. Eller det kan være en saddel som driller hestens ømme punkt langs ryg eller ved lænden. Det kan være foldkammerater som giver anledning til konflikt. Måske er  det boksen som enten er blevet “et Helle”, som den ikke vil ud af eller et sted, som den absolut ikke vil ind i., etc. Ja udfordringerne kan være så forskellige og mange. 

Fælles er dog at en ændring i adfærd, hvor subtil den end må være, kan være forløberen til et større problem. Selv den mindste “ting” kan blot være toppen af isbjerget. Så er det godt at kende en som man kan ringe til for hjælp (læs: undertegnede aka Mette)

Og hjælpen er lige her

Jeg kan hjælpe dig og din hest. Så led ikke mere – er du klar på at din hest skal have det godt og I sammen skal videre ud over stepperne? Det tænkte jeg nok. 

Som du måske allerede ved, så kan jeg hjælpe din hest med både at heale psykiske traumer, indre fysiologiske (af dyrlægen enten ikke opdagede eller uforklarlige symptomer) blokeringer. Det kan være stress eller angst, som har præget/præger din hest og den er herved blevet spændt i kroppen – her kan jeg hjælpe med kraniosakral terapi, massage og healing. 

Måske mister din hest let jordforbindelse – måske kender du det fra dig selv endda – og her kan både en blanding af telepati og healing hjælpe.

Desuden er der sideløbende mulighed for at den kan få en helkropsbehandling med sportsdækkenet, som både kan behandle med massage, infrarød og elektromagnetisme. Dette kan udover at behandle og afspænde fysisk også give jordforbindelse og ro til din hest. Tænk bare på når du selv er blevet masseret, og hvilket ro og velvære der breder sig i kroppen efterfølgende. 

Som ejer har vi et stort ansvar

Sammen kan vi jo nærmest udrette mirakler! Når jeg får input til situationen med din hest fra dig som ejer der kender din hest, så bliver intentionen for en session og behandling sat og den vil arbejde før, under og efter vores møde. Derefter er det naturligvis op til dig at gribe de input, som jeg har modtaget og fortalt dig om i løbet af sessionen. Det er altid en god idé at skrive ned under sessionen. Er det en fjernbehandling får du input i en rapport fra mig.

Det er essentielt, at du er nærværende og opmærksom på samt derved også lettere lægger mærke til forandringen – at du ser udviklingen hos din hest. Det kan godt være at den ikke når i mål 5 minutter efter sessionen. Men at din hest “laver lektier” og øver sig i det nye og gør det sammen med dig er en del af den videre proces.

Behandling og udvikling af jeres samarbejde er en proces

Så det er altid en god idé at være åben for, at det er en proces at komme et problem til livs, og at Rom blev ikke bygget på 1 dag. Det som jeg hjælper dig med er, at der nu pludselig findes det et “Rom”. At der er lys for enden af tunellen. Måske også førend du lige idag kan forestille dig.

Så med det som jeg kalder det gyldne samarbejde imellem dig, din hest og jeg, så kan I komme videre, og til slut nå de mål og drømme som du har med din hest.

Det er altid vigtigt, at få lavet de øvelser, som jeg eventuelt får ind telepatisk og fra “kanalen” – de øvelser er en del af behandlingen. Desuden må du altid gerne selv være intuitiv og kreativ med at omsætte input til situationen – se på helheden og dynamikken imellem din hest og dig. Du kender trods alt selv din hest bedst. 

Flere redskaber at byde ind med

Jeg har flere redskaber i værktøjskassen som nævnt ovenfor. Derfor kan en session variere fra den næste. Vi vil altid lave en status på forløbet og hvordan det går med din hest. Der kan ske bump eller sving på vejen, som gør at jeg tilpasser behandlinger til den aktuelle situation. Det er det som er så fantastisk. Jeg møder din hest og dig der hvor I er og så tager vi den derfra. 

Så hvis du har brug for et godt samarbejde og støtte omkring dig og din hest?

Så ring eller skriv til mig med det samme. 

Jeg kan hjælpe jer videre på jeres rejse sammen. 

Telefon: 21 75 77 22
Mail: mette@mettesorensen.dk

Kærligste hilsner 
Mette

hestehvisker