Healing som støtte ved sygdom hos dit kæledyr

jun 10, 2021

Healing har mange veje 

Idag skal det handle mere om healing. For mange mennesker er det måske stadig ret uhåndgribeligt, hvad healing egentlig er. Det forstår jeg godt.

Healing er mest af alt lysbølger af energi som hjælper krop, sind og ånd til mere flow, balance og energi. Healing kan til tider være som en skærebrænder, der baner sig vej og løsner såvel fysiske, psykiske og følelsesmæssige blokeringer hos dyrene. 

Jeg har i denne artikel valgt af fokuserer mest på healing af fysi ske problematikker. Dette er baseret på min egen erfaring med healing af dyr. Det gælder alle de dyr som jeg har mødt; hunde, heste, katte, kaniner og papegøjer. Healing er stadig healing og ens for alle dyrene er en krop, et sind og ikke mindst følelseskroppen. 

Fysisk Healing

Mange af de dyreejere som ringer til mig har ofte et dyr som er syg, eller det har en ændret adfærd. De har ofte ikke kunnet finde årsagen hertil, og dermed heller ikke en behandling, som havde den ønskede effekt. Jeg spørger ofte om de har været hos dyrlægen. Det har de fleste. Sagen er bare at der kan være ting som driller, der ikke rigtig giver fysiske symptomer (endnu), men som alligevel påvirker adfærden. Det er nogle gange sådan næsten en slags nødråb som jeg modtager.

Så er der de ejere, som har et dyr med en diagnose og hvor dyrlægen ikke kan gøre så meget mere end at give smertestillende medicin. Og måske er kosten også tilpasset, men ejeren synes bare, at de gerne vil vide, hvordan deres dyr har det. Om det har smerter eller ubehag på anden vis. 

Det kan jeg hjælpe dem med at mærke. Jeg gør det via min egen krop, indtryk, følelser og en form for clairvoyance og/eller telepati. Det vil sige at der kan komme beskeder fra en mere universel kilde, som fortæller noget om dyret eller/og det kan komme fra dyret selv. 

Når jeg mærker ind i, hvordan dyret har det, og hvis der er ubehag, smerter eller ømhed, så begynder dyret automatisk at heale. Fordi jeg møder det i den tilstand som det har lige nu sker der en accept, forståelse og dyret bliver mødt i den tilstand, så kan vi sende lys til at bearbejde, løsne og måske endda slippe blokeringen (læs: smerten). Det betyder også at dyret kan opleves at have smerter i starten af sessionen, men også at disse kan lindres ved hjælp af selve healingen. 

Kronisk eller terminal sygdom

Hvis dyret har en kronisk sygdom eller er terminal, idet at det eksempelvis er en kræft, som ikke kan eller skal opereres væk, så kan det give god mening at give dyret healing. Jeg har haft flere dyr i sådan en behandling og det bliver selvsagt et kortere eller længere forløb. Ofte med ugentlige healinger. Her har fjernhealing fungeret vældig godt.

Desuden har det givet ejeren ro og viden om dyrets forløb. Derudover oplever jeg også, at det giver ejeren en fornemmelse af at kunne støtte og hjælpe dyret til en god sidste tid, når sygdommen er terminal. 

Healing efter og under sygdom

Så er der jo heldigvis også sygdom, som forsvinder igen. Her kan healingen også ofte supplere dyrlægens behandling. Der sker for eksempel at ejeren bestiller tid til healing for at rense ud og kroppen efter medicinsk behandling (kan også være operations traume og arvæv), og samtidig give dyret et energi-boost, så kan komme helt ovenpå igen.

Det kan være samtidig med sygdommen, at healing pågår. Det kan også være efterfølgende. Jeg har eksempelvis både healet heste som har haft mavesår – som har været i ro et stykke tid, men hvor der energetisk stadig er en slags “traume” eller ubalance i cellerne. Desuden har jeg også healet imens hesten er i behandling, hvilket også kan bidrage til, at hesten får mere mental ro og lindre den psykologiske påvirkning, som fysisk sygdom har.  

Kunne dit dyr have brug for healing?

Så ring eller skriv til mig allerede idag for at høre nærmere eller bestille tid. 

Måske har dyret ændret adfærd, og er blevet tilset af dyrlægen. Ja du synes egentlig du har prøvet mange ting efterhånden…

Og det kan være at dyrlægen har erklæret dit dyr for rask, men du fornemmer stadig lidt vej til den “gamle” velkendte Bella, Balder eller Basse-mand

Mit nummer er: 21 75 77 22. Du er velkommen til at ringe eller sende en sms. 

Min email er: mette@mettesorensen.dk

Næste gang skal det handle mere om de psykiske og følelsesmæssige healinger. Og husk at det ene udelukker ikke det andet, så når der er noget fysisk, så er der ofte også noget af de andre aspekter i det psykiske eller/og følelsesmæssige, som kan påvirke dyret. 

Vi skrives ved med ønske om en vidunderlig dag til alle tobenede og firbenende

Kærligste hilsner 
Mette

Ps.: Prisen for en fjernhealing er 800 kr. og for et besøg er 950 kr. (ved besøg må forventes et kørselstillæg alt efter afstanden – udgangspunkt er København). Det er også muligt at købe klipperkort hvor man sparer 500 kr. ved køb af 5 gange fjernhealing.

hund