Dyrene og spiritualitet

feb 19, 2021

I dag skal det handle om om energi, healing og spiritualitet. Jeg oplever ind imellem at dyrene viser deres ejer, at der er andet imellem himmel og jord. Andet end det vi mennesker kan se med vores blotte øje forståes. Det kan være alt fra en ånd (nogen vil kalde det et spøgelse!) som ikke har fundet hvile til overnaturlige væsner ville vi nok kalde det som pusler og forstyrrer den gode ro og fred ude på landet eller i byen.

Alle dyr oplever og signalerer eksistensen af disse energier i ny og næ. Det gælder dermed både heste, hunde og katte, fordi de alle har en stor sensitivitet og en stærk sjette sans. De mærker eller/og ser, hvis der er noget som er “off”. 

Som et røngtensyn

Det som gør sig gældende for de fleste dyr, som jeg møder på min vej, er at de bliver forstyrret og generet af “noget” som de ser ud til at kunne se. Dette fænomen beskrives  oftest af deres ejer som om at dyret stirrer ud i luften og enten stivner de, bliver bange og/eller giver sig til at gø. Det sidstnævnte gælder mest for hundene:-) 

Det kan være noget i et hus – en stue, et værelse eller i en kælder. Det sker også ude i naturen og ved/på folden, i stalden eller på ridebanen. Og det er min klare opfattelse, at der sandsynligvis nok er ligeså mange forskellige “usynlige” ubudne gæster, som der er situationer. 

Jeg går altid med lyset

Jeg arbejder kun med lys energi og healing. Lyset fordriver det mørke. Healing er lys. Så enkelt er det. Når nogle taler om engle – det være sig skytsengle, ærkeengle eller andre helbredende, hjælpende og støttende engle, så er det alt sammen lys, lys og atter lys. Jeg går ikke så meget op i hvad det kaldes og hvordan det ser ud.  

Men jeg går op i at det er lys og hvordan det FØLES. Mit arbejde med dyrene er allermest noget som man kan mærke og sanse. Bevares adfærden eller/og helbredet ændres således også ofte hos dyrene, men den første forandring mærker man oftest. Det kan være at man føler at hesten er faldet mere til ro eller ikke er helt så “alert” eller hvad det nu kan være. Adfærden ændrer sig ofte bagefter, når energien er faldet på plads og oftest ved hjælp af fokus og træning. 

Det handler om intentionen

Der findes mennesker som kan mærke mere end andre. De som mærker meget, ser også ofte forandringerne næsten før de er sket. Jeg har således oplevet en hesteejer, som havde aftalt en fjernsession. Allerede ved aftalens indgåelse, hvor hun også betalte med det samme, så begyndte der at ske forandring. Det er fordi intentionen bliver stadfæstet allerede her og energierne begynder at arbejde, indstille sig og fokusere. Også førend jeg tuner ind i selve sessionen. Det i sig selv er for mig et bevis på, at der er mere imellem himmel og jord. Og også et bevis på, at det er ikke mig som person, der “laver” energien, men jeg støtter op om energifeltet, healingen hos dyret og er en slags “telefonrør” eller “kanal” for den energi, som tiltrækkes til at hjælpe i situationen. 

Vi kender det måske fra en dagligdags situation, hvis vi er utilpasse og bestiller tid hos lægen. Så føles det allerede (nogle gange ikke altid selvfølgelig) lidt bedre. Vi har taget ansvar og lederskab for vores liv. Det er en lys og god vibration, som så sætter en naturlig healing i gang. 

Der er egentlig ikke flere planer

Når der er noget som generer, så er det altid en udfordring at sikre, at det nu også er væk for bestandig. Og set med energibrillerne, så er det i ordets forstand ikke muligt!

Der findes forskellige vibrationer og frekvenser, men der findes på sin vis (efter min egen oplevelse) ikke flere planer som sådan. Der er kun et niveau. På dette niveau er alt under, imellem og i samme himmel. Sjæle kan finde fred og hvile, men de forsvinder ikke for os. Vi kan stadig kontakte dem og de kan stadig finde os, hvis der er behov. 

Men igen så husk at lyset fortrænger mørket. Troen på lyset og valget af at fokusere på lyset er et stærkt middel til at fordrive tung energi. Derfor fokuserer mit arbejde med dyrene sig ofte på at booste lyset hos dem. Så de står stærkt i sig selv og får jordforbindelse. Det giver dem ro og overskud.  

Menneskeskabt behov for at forstå

Vi har som mennesker et ustandseligt behov for at kunne forstå. At sætte to streger under et facit og meget gerne slutte af med punktum. Energi kan man bare ikke helt forstå, fordi energi har som vand sine egne veje. Den bevæger sig derhen, hvor det er muligt. Det gør sig gældende for både den mørke og den lyse energi. 

Derfor ser jeg opgaven mere som en mulighed at fortrænge mørket. At holde sin egen vibration i lyset. Det handler dermed også om at kigge indad på en selv. Det er der så mange dyreejere som allerede gør og jeg elsker det!

En lille note er dog: Husk dog også at du skal ikke tage ALT på dig. Noget er også bare natur, instinkt og som det nu er. 

At holde sin egen vibration i lyset

Det er muligt at holde sin egen vibration igennem centrering og nærvær samt med vedvarende opmærksomhed på følelser, tanker og så vidt muligt (ellers få hjælp til det) især de ubevidste overbevisninger og følelser. Vær opmærksom på at den vibration, som du sender ud, er den som modtager. Sender du angst, frygt og uro for fremtiden (eller nutiden!) ud, så er det hvad du vil opleve mere af. Du tiltrækker det som du sender ud. Det betyder ikke, at du skal “lade som om du ikke er bange hvis du er det”. Men anerkend din angst og arbejd derefter med at forvandle den til mod, tro og styrke. Nogle mennesker kan dette naturligt og en del har naturligt nok brug for støtte i den proces. 

Det vil automatisk smitte af positivt på dine dyr. De vil samle op på din ro, sjælefred og dit lys. Så bliver de også mere rolige. Den vinkel skal vi altid huske at have med, selvom det også er en del af løsningen at heale dyret og muligt også på et område indenfor eller udenfor. 

De tre ben er en del af løsningen som altid – ejer, dyr og undertegnede. Læs også mit tidligere blogindlæg om lederskab og det gyldne samarbejde:

https://connectbymette.org/2021/01/13/lederskab-og-det-gyldne-samarbejde/

Brug for mere lys eller hjælp til at holde det?

Måske du synes det går helt godt, men der er stadig ind imellem noget som er lidt “off” eller driller…

Det kan også være der er sket noget som har åbnet op for nye perspektiver hos dig og dit dyr. Det kan være sorg, stress eller angst hos dit dyr (eller dig selv som påvirker dit dyr med din energi) som giver uro og en adfærd som er svær helt at forstå eller forklare. 

Så ring eller send en sms til mig allerede idag for at høre hvordan jeg kan hjælpe jer videre på jeres vej og aftale nærmere:

Telefon: 21 75 77 22

Jeg glæder mig til at hjælpe jer. 

Kærligste hilsner

Mette

Ps.: I øjeblikket kører jeg udelukkende på Sjælland, men jeg laver fjernsessioner i hele landet og udlandet. Energi kender ikke til landegrænser, så healing er altid muligt ved hjælp af et billede. 

Læs mere om priser her: 

https://connectbymette.org/priser/

healing