Dit dyr giver DIG healing og udvikling

dec 10, 2019

Folk kommer til mig med de udfordringer, de har med deres hund, heste eller katte.

Mange mennesker er helt 100% klar over, at de selv er hovedårsagen til, hvordan deres dyr opfører sig. Færre er måske klar over at fysisk sygdom sagtens kan spejle en problematik hos ejer. Det kan være af enten fysisk eller psykisk karakter.

Eksempelvis kan noget så fysisk som et skævt bækken hos rytteren spejle sig hos hesten, der så ofte selv får problemer med et skævt og/eller låst bækken.  

I er hinandens spejl på godt og ondt

Går du selv til healer, terapeut eller massør for at få styr på dine issues, vil du ofte kunne genfinde disse i dit dyr (har du flere dyr så er det muligvis hos det dyr som ofte “volder problemer” eller er sensitiv. OG ikke mindst du vil ofte se at dit dyr trives bedre i takt med, at du får det bedre selv. 
Udtrykker du angst eller frygt vil det uden tvivl afspejle sig i dit dyr, der så også udvikler angst og frygt. Det må der så tages hånd om – muligvis hos jer begge.

Healingen i dit dyr foregår bedst, når du erkender og tager hånd om DINE egne udfordringer. Mange ejere er stadig ikke klar over hvor psykisk forbundne vi er med vore dyr. Jeg oplever stadig at denne forbindelse bliver undervurderet af ejeren. Det er jo lidt af et paradoks, for vi siger jo for eksempel at “hunden er menneskets bedste ven” og “den forstår alt”. Og det er helt rigtigt. Også når det kommer til trivsel og healing af sygdom eller traumer. Det gælder ligeledes for heste og katte.

Og DERFOR tager dyrene også ofte problemerne på sig, men desværre uden rigtigt at vide, hvordan de skal takles. Den udvikler uhensigtsmæssig adfærd eller måske direkte fysisk sygdom.

Eksempel på spejling og ændring af adfærd

Du lærer at sætte grænser. Du fornemmer en ny balance i dig selv og mærker endnu bedre, hvornår der skal siges til og fra. Dit dyr viser dig måske, at du skal blive bedre til at sige stop. Når nok er nok. Eller måske skal du træne endnu mere tålmodighed og øve dig i mere nærvær over for andre og lære at dyrke tilstedeværelse i din egen krop. Så når dyret får healing i sin kerne og kommer i kontakt med sin krop, så vil det være en stor hjælp, hvis du selv er åben for det samme. Jeg oplever også ejere, som netop selv MÆRKER noget i deres EGEN mave og krop, når jeg healer og snakker med deres hund, hest eller kat. 

Ring hellere en gang for meget

Der er slet ingen grund til at stille sig tilfreds med at “sådan er det nok bare” eller vente til, at den fornemmelse af at noget er galt, bliver endnu værre.

Ring til mig med det samme og lad os finde ud af hvordan du og dit dyr bedst kommer videre. 

Telefon: 21 75 77 22 

Kærligste hilsner
Mette

|||Hest. kat