Dit dyr forstår hvad du siger

okt 10, 2021

Har du talt med dit dyr idag?

Idag skal det handle om vores kommunikation med vores kæledyr. Kommunikation kan være mange ting såsom ord, kropssprog samt ikke mindst energi og intention. De fleste tænker måske på kommunikation som de ord, der kommer ud af munden. Og mange er så alligevel klar over, at blot imellem mennesker er kommunikation så meget mere end selve ordene – det kan være tonefald, stemmen, ansigtsmimik og stemning. 

I denne artikel vil jeg komme mere ind på den kommunikation som du som dyreejer kan have, og sikkert også allerede har med dit dyr. Præmissen for denne artikel er at du er helt med på, at dit kæledyr og du selv er mere eller mindre forbundet energetisk. 

Dyrene mærker hele energien 

Og det er netop det som er sagen i en nøddeskal. Dyrene hvadenten det er en hund, hest eller kat mærker (ofte før vi selv gør det), hvordan energien er. Deres kontakt og kommunikationsmiddel er i høj grad kroppen og intuitionen. De mærker bare og ved bare. Og det som de mærker er stemninger, intentioner og energi naturligvis. 

Man kan måske sige, at hvor vi mennesker (ofte ubevidst) scanner og vurderere vores omgivelser via hjernen, synet og analysen – eksempelvis; hun er sådan, fordi hun går, står eller ser sådan ud. Denne proces gør dyrene også, men de mærker det energetiske ved hjælp af deres krop og intuition.

Som jeg opfatter det kan man i virkeligheden sige, at vi mennesker opfatter toppen af isbjerget og dyrene opfanger især den del af isbjerget som er under vandet. Den del som kan være den til dels ubevidste del af deres omgivelser (læs: mennesker). 

Dyrene taler med kroppen mere end med hjernen

Det betyder dermed at dyrene kommunikerer på et mere dybt, underliggende og subtilt plan. Det kan vi mennesker også sagtens, men det er en evne som vi ofte har glemt at vi havde. Den er forsvundet i opdragelsen, skolen og samfundet som tit ønsker videnskabelige beviser, håndgribelige fakta og hvor det slet ikke er IN at mærke, føle eller fornemme så meget. Så den evne og den sande intuition forsvinder for mange mennesker i egoets ønske om at passe ind og måske også passe på netop ikke at skille sig ud. 

Når vi får et kæledyr er der mulighed for at genopdage denne tabte evne. Det bliver pludselig muligt, hvis vi ønsker det, at åbne op for noget mere end bare almindelig pasning; foder, motion og lidt kæl med vores dyr. Der er et dybere sprog hjerte til hjerte som åbner op til et rum af nærvær og ro. Her er der ligeledes grundlag for kontakt, tillid og et smukt samarbejde. 

Det som dyrene kan lære os mennesker allermest er at åbne vort hjerte og være til stede i nuet. Ja det er en slidt kliche – begge dele – men det er der jo netop en grund til. 

En klog og følelsesmæssig intelligent hest 

A propros beviser som vi som mennesker godt kan lide, så får jeg ofte beskeder og gode tilbagemeldinger fra dyrejere om, at der virkelig er sket en forandring med deres dyr. Også nogle gange med ejeren selv! Og det er jo fantastisk, fordi så er der et samarbejde og en kontakt de to imellem, som baner vejen for en god relation hvor både dyr og ejer trives.

Historien om hesten Conny

Jeg har fået lov til at dele en historie fra en af mine vidunderlige kunder. En hesteejer som har brugt mig til telepati/terapi og healing af sin hest, Conny, igennem et stykke tid. 

På et tidspunkt hvor jeg besøger dem, viser det sig, at Conny nogle gange ikke vil gå ud af sin boks. Jeg spørger hende derfor, hvorfor hun ikke altid vil gå ud af boksen. Hun svarer, at hun har brug for at sætte grænser. Herunder får jeg også ind fra hendes energi, at hun hos tidligere opdrætter har fået overtrådt sine grænser gang på gang, og nu er det hendes tur til at sige fra. Her hos den søde ejer kan hun nemlig gøre det.

Man kan måske sige en forsinket reaktion på den nok noget hårdhændede (og dermed helt misforståede) behandling, som hun har fået tidligere i sit liv. Conny healer denne fortid, og en del af healingen er, at mærke sig selv, sætte grænser men også nu at finde en ny balance og forstå, at her bliver der lyttet til hende og taget hensyn hele tiden. Alt dette får vi os en snak om og det healer også i hendes krop. 

Næste morgen

Da ejer så kommer ud til hende om morgenen efter mit besøg, vil Conny ikke gå ud af boksen igen. Ejer går hen til hende og nusser med hende. Det vil Conny meget gerne og putter sit smukke hoved hen til ejer – og så sker magien; ejer begynder at tale med Conny om, at hun forstår, at hun gerne vil sætte grænser, men at det ikke er nødvendigt lige her. De har en længere samtale og hver gang ejer nævner ordet “grænser”, så nipper Conny hende blidt i øret. De taler sammen. De samarbejder. Der er kontakt. Det er ejers fortjeneste at der sker. 

Det er jo det som er hele meningen. At ejer og dyr – i dette tilfælde en hest – skal “gå” selv. Jeg kan støtte og facilitere, heale og forklare, og når ejer så tager lederskab og ansvar, så sker der altså ting og sager. Det er da lige til at blive glad i låget af. 

Ja dit dyr forstår hvad du fortæller dem

Jeg bliver ofte spurgt af ejere om deres dyr mon forstår det, hvis det er dem som siger en besked til deres dyr. Og det korte svar er: ja. Men husk at dit dyr også mærker din energi og intention, så hvis du selv er lidt anspændt eller travl, så er det også en del af kommunikationen, og det kan blokere for at beskeden går rent ind. 

Daglig kommunikation med vores dyr sker jo hele tiden. Og for os mennesker er det nok lettere med ord nogle gange. Det er helt okay og der er også en energi i det vi siger. Den opfanger dyrene. 

Jeg selv taler rigtig meget med min hund, Otto. Det har jeg altid gjort. Jeg har følt det var vigtigt for at han følte sig set, tryg og glad. Nogle gange sker det selvfølgelig også, at jeg således snakker med ham ude i offentligheden.

Så nu får du en lille morsom historie fra en af vores gåture:

På et tidspunkt hvor jeg snakker lystigt til Otto og vi skulle stoppe ved rødt lys, står der en mand ved siden af. Jeg opdager – nok mest pga manden – at jeg (igen) går og snakker med Otto. Derfor siger jeg til manden “ja jeg snakker med hunden” hvortil manden svarer, idet han sætter i gang med at gå over for grønt:”det er da altid noget den er der… – ellers havde jeg ringet efter en blå vogn!” råber han så til sidst.  

Ja det er en vane og også til stor morskab nogle gange. 

Har I brug for støtte til dybere kontakt?

Måske mærker du at din hund, hest eller kat forsøger at vise dig eller fortælle dig noget. Men kan du ikke helt selv knække koden til hvad det handler om. Det kan også være at du blot ønsker en dybere kontakt og redskaber til at komme tættere energetisk på dit dyr. 

Så skriv eller ring til mig for at høre nærmere om, hvad jeg kan gøre for dig. 

Jeg træffes bedst hverdage imellem kl. 9.00-10.00. Du er også velkommen til at sende en sms eller mail. 

Mail: mette@mettesorensen.dk

Telefon:21 75 77 22

Med ønske om en fortryllende dejlig søndag ☀️

Kærligste hilsner
Mette

Link til hjemmeside:

https://connectbymette.org

healing og telepati|telepati