Zinnia – en balancesag

jan 15, 2018

Den svære balancegang

I dag har jeg haft den store fornøjelse at lære Zinnia at kende. Hun er en 4-årig hoppe som har en helt særlig personlighed. En lidt tilbageholdende og tøvende prinsesse som godt ved hvad hun vil. Zinnia elsker ros og anerkendelse. Hun er meget klog, dygtig og vil gerne lære. Samtidig har hun en præstations-gen som kan stresse hende. Så træningen med hende handler meget om stress mangement. Ikke for meget og ikke for lidt.

Zinnia har en smuk facade og er en hjertelig hoppe der rigtig gerne vil samarbejde. Hun er sådan lidt skorpion-agtig (i den menneskelige astrologi) for når først at man er blevet venner med hende så får man en plads i hendes hjerte for altid.

Hun halter og har gjort det en nogle måneder nu, så det handler om, hvordan vi finder årsagen til hendes halten. Zinnia har problemer med sin balance og svaret skal umiddelbart findes i den problematik. Hun er så heldig at have en ejer der går all-in og har den gode træner på hende samt behandlere af forskellige slags.

Men skal der ske noget andet eller mere end det?

I morgen skal hun have fjernhealing, hvor jeg kan mærke hendes krop og scanne igennem for at se hvorvidt hende halten handler om andet end balancen. Så stay tuned for næste step for Zinnia.

Telepati