TELEPATI TELEPATI

Her kommer jeg ud til dig og laver telepatien sammen med din hest, hund eller kat.

Via sanseindtryk, billeder, ord og følelser som opstår i min krop og bevidsthed i forbindelse med dyret så vil der blive formidlet input til dig som ejer af dyret.

Jeg tilbyder

I mange telepatier har ejere behov for hjælp til en adfærd som er uhensigtsmæssig for dyret og/eller omgivelserne. Her kan en telepati virkelig hjælpe til at forstå dyret og få afdække underliggende årsager til udfordringerne. Sagen er at dyrene aldrig “skaber sig” uden grund. De er sensitive væsner som er til stede i nuet med alt det som er, og derfor er der meget som de rummer og forholder sig til allerede. 

Mange dyr er også sensitive overfor andres energier og aftryk som kan sidde energimæssigt i omgivelserne. Det kan være hesten som ikke vil gå hen i et bestemt hjørne i ridehallen eller stå i en bestemt boks i stalden. Det kan være hunden som ikke vil ind i stuen nogle gange og andre gange vil den godt. Her kan der således være tale om at også få renset stald, ridehal eller hus. Ofte kræves der udover rensningen også en healing af dyret. Alt dette kan telepatien også fortælle noget om, fordi der både kommer input fra dyret og fra universet. 

En telepati støtter ydermere ofte godt op omkring dyrlægebesøg og er en fantastisk metode til at få opdaget ting, som måske ikke er kommet til udtryk fysisk endnu, men som dyrlægen således kan tage med i sine overvejelser omkring eventuel behandling. Nogle ejere er også så begejstrede og siger netop at det giver jo mening at spørge hesten selv for på den måde at få svarene direkte fra hestens mund 🙂

Telepatien er en slags coahing-terapi session for dyret og derfor er de ofte meget trætte efterfølgende. Ligesom hvis vi mennesker har været til coach eller psykolog. Så giv gerne dyret plads og tid til at fordøje og processe ved ikke at udsætte den for hård træning eller andre krævende gøremål. 

Samtidig beder jeg dig tænke over de spørgsmål som du måtte have til dyret og det kan være alt simpelthen som du vil spørge til: adfærd, sygdom, skavanker og udfordringer. Det kan også være til hvordan dyret har det med dig og / eller andre som bruger tid med dyret.

Du kan også spørge ind til relationen og du kan tilmed også sige, hvis der er noget som du ønsker at forklare eller fortælle dit dyr. Det kan være alt fra at dyret skal flytte eller til en vigtig begivenhed/stævne og hvad det kan have brug for i den forbindelse til at du blot vil fortælle dyret at du elsker det. Sidstnævnte ved de som regel godt men det kan være dejligt for mange at høre svaret på kærlighedserklæringen. Kort sagt så er det kun fantasien som begrænser, hvad du kan spørge om eller sige til dit dyr.

Husk også at dyret svarer på det, som vi spørger om og ikke så meget mere end det. Er det svære situationer, så kan dyrene  godt forsøge at skåne os og virke tapre ved ikke at vise at de har ubehag eller ondt. Ydermere er det instinktivt en svaghed for et dyr at have smerte/vise sygdomstegn, så de vil forsøge at skjule det bag en måske aggressiv eller rigid adfærd. Herved kan dyrene  godt have gået med et problem i noget tid inden det opdages. 

Det kan være en idé at skrive det ned forinden sessionen, fordi i situationen kan man let glemme noget, når energien arbejder og det også arbejdes med, hvad der ellers dukker op. 

Det er også muligt at bestille en healing eller coaching på stedet hvor jeg kommer til dig. Det kan være at du føler at både din hest og du har brug for healing samt at du måske har brug for noget coaching i forhold til at føre ændringer ud i livet med din hest.

Endvidere er der måske andre udfordringer i dit liv som påvirker dit arbejde med hesten, således at en dybere coaching vil kunne bidrage positivt til dig.

Det er min store passion

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig (og måske har de gjort det længe) og jeg er mere en klar til at komme ud og hjælpe dem.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit nye heppekor!

En dejlig anbefaling Forrige uge modtog jeg denne anbefaling fra en glad hundeejer: “Kære Mette,  Jeg er så megaglad for al din hjælp til min Nelly-pige. Jeg kan slet ikke se hvor vi ville have været uden

Læs indlægget »

Kan mirakler ske på 1 time?

Ja det kan de godt … …Og dog så gror træerne selvfølgelig ikke ind i himmelen hele tiden. Om en behandling med telepati og/eller healing er virksom handler om mange faktorer, som skal være på plads.

Læs indlægget »

Sikke et hundeliv!

What a life…!? Jeg har tidligere skrevet om de udfordringer som kan være for den moderne hund, som jo idag, i den vestlige verden, har alle muligheder for at få mad, hvile og tag over hovedet.

Læs indlægget »