Oplever du at der er vedvarende uforklarlige eller tung stemning / energi i stalden så kan det være at der er brug for en ordentlig omgang rens.

Det kan være at dine dyr ofte er syge eller har andre skavanker.

Du kan måske opleve at der er bokse som hestene ikke trives i eller steder de helst ikke vil være eller virker direkte bange for at gå forbi. Det kan også være i ridehallen at du oplever at der er steder, hvor hesten “skærer hjørner” og ikke går som den skal lige der omkring den ene side, ende eller hjørne af hallen

 

Der findes energier overalt og da heste er meget sensitive væsner så oplever de tit de energimæssige forstyrrelser før end menneskerne gør det.

Det er muligt at sende så meget lys ind og forløse den tunge energi samt forsegle rummet så det er sværere for tung energi at trænge igennem igen.

Føler du at der er brug for “noget” eller at der er et eller andet som du bare ikke helt kan forklare, så er der måske brug for en rensning af energierne samt tilførsel af ren energi.

Her er det vigtigt at understrege at hvis du bor/har stald eller ridehus et kraftfuldt sted eller et sted hvor der er sket ekstreme ting tidligere, så kan disse aftryk og riller være så dybe at der skal flere rensninger til. Det er som et forstoppet afløb som pludselig løsner og så kommer der mere og mere frem som skal renses væk.

Det kan således blive en proces at få balance og lys ind. Det kræver også ind imellem at du får nogle øvelser som du skal lave for at holde fokus på lyset og tage lederskab for stedet på et mere åndeligt plan.

Det vil også gavne dit lederskab i livet så der er meget at hente igennem disse seancer. Det handler også om flow, trivsel og helbred, idet kedelige energier kan gøre sensitive heste og andre dyr dårlige og påvirke dem meget kraftigt og fysisk.

Ring eller skriv til mig for at høre mere og om der er noget jeg kan gøre for dig.

Det er min store passion

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig (og måske har de gjort det længe) og jeg er mere en klar til at komme ud og hjælpe dem.

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

En vidunderlig anbefaling 💙

Tak 🦋 Idag har jeg modtaget denne fine anbefaling fra en glad hunde-ejer. Det er altid en stor glæde at modtage anbefalinger, fordi det bekræfter mig i at tingene giver mening. Samtidig kan det også give

Læs indlægget »

Når dit kæledyr healer

Kroppens natur Idag skal det handle mere om healing, og effekten af behandlingerne med healing, telepati og kraniosakral terapi. Når et dyr får behandling og skal have løsnet op i sin krop via psykiske, mentale eller

Læs indlægget »