ENERGITISK LYSBAD I STALD ELLER RIDEHAL ENERGITISK LYSBAD I STALD ELLER RIDEHAL

Oplever du at der er vedvarende uforklarlige eller tung stemning / energi i stalden så kan det være at der er brug for en ordentlig omgang rens.

Det kan være at dine dyr ofte er syge eller har andre skavanker.

Du kan måske opleve at der er bokse som hestene ikke trives i eller steder de helst ikke vil være eller virker direkte bange for at gå forbi. Det kan også være i ridehallen at du oplever at der er steder, hvor hesten “skærer hjørner” og ikke går som den skal lige der omkring den ene side, ende eller hjørne af hallen

 

Der findes energier overalt og da heste er meget sensitive væsner så oplever de tit de energimæssige forstyrrelser før end menneskerne gør det.

Det er muligt at sende så meget lys ind og forløse den tunge energi samt forsegle rummet så det er sværere for tung energi at trænge igennem igen.

Føler du at der er brug for “noget” eller at der er et eller andet som du bare ikke helt kan forklare, så er der måske brug for en rensning af energierne samt tilførsel af ren energi.

Her er det vigtigt at understrege at hvis du bor/har stald eller ridehus et kraftfuldt sted eller et sted hvor der er sket ekstreme ting tidligere, så kan disse aftryk og riller være så dybe at der skal flere rensninger til. Det er som et forstoppet afløb som pludselig løsner og så kommer der mere og mere frem som skal renses væk.

Det kan således blive en proces at få balance og lys ind. Det kræver også ind imellem at du får nogle øvelser som du skal lave for at holde fokus på lyset og tage lederskab for stedet på et mere åndeligt plan.

Det vil også gavne dit lederskab i livet så der er meget at hente igennem disse seancer. Det handler også om flow, trivsel og helbred, idet kedelige energier kan gøre sensitive heste og andre dyr dårlige og påvirke dem meget kraftigt og fysisk.

Ring eller skriv til mig for at høre mere og om der er noget jeg kan gøre for dig.

Det er min store passion

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig (og måske har de gjort det længe) og jeg er mere en klar til at komme ud og hjælpe dem.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit dyr forstår hvad du siger

Har du talt med dit dyr idag? Idag skal det handle om vores kommunikation med vores kæledyr. Kommunikation kan være mange ting såsom ord, kropssprog samt ikke mindst energi og intention. De fleste tænker måske på

Læs indlægget »

Healing af traumer hos din kat💜

Idag vil jeg skrive mere om de skønne og vidunderlige katte. Jeg har ofte katte til healing og telepati. Deres ejere er generelt også meget empatiske, omsorgsfulde og interesserede i det energetiske arbejde. De katte som

Læs indlægget »