Snart tilbyder jeg fuld KST (Kranio Sakral Terapi) til hest og hund. Det er en blid behandlingsform, som hjælper bindevævet og sener med at spænde af og falde på plads. Det vil sige når vævet arbejder for meget i en retning uden selv at kunne komme på plads igen, så hjælper KST behandling ofte. Mine behandlinger bliver naturligt koblet med energi-arbejdet, som kroppen selv kan sætte i gang ved at blive blidt berørt på de steder hvor spændingerne sidder. Det kan dreje sig om eksempelvis ryg, nakke eller lændeproblemer. 

Det kan dreje sig om bækken, korsben eller skulderproblemer. Ofte vil jeg mærke både systematisk og intuitivt ind i hvor spændingerne sidder men ikke mindst også behandle der, hvor de stammer fra. Et nakkeproblem kan sagtens handle om kæben eller have effekt helt ned i korsbenet. Hesten eller hunden vil ofte være træt efter behandling og det er nødvendigt at give to dages pause til at kroppen kan processe behandlingen efterfølgende. Det anbefales ganske enkelt for at få størst mulig effekt af behandlingen. Mist heller ej modet hvis det tager tid iinden effekten viser sig. Det er kroppen som balancerer sig selv og det skal den lige have ro og tid til. 

Ligeledes anbefales det ofte at følge op med en eller flere behandlingerne med 2-4 ugers mellemrum. Det vil jeg mærke i situationen og formidle videre til dig. 

Har du spørgsmål eller ganske enkelt behov for en KST behandling så skriv eller ring til mig.