Dyrehealing Dyrehealing

Den healing som jeg kan hjælpe dyrene med virker både på det fysiske og psykiske plan.

Forinden sessionen aftaler vi naturligvis tidspunkt for hvornår healingen skal finde sted. 

Ofte anbefaler jeg at det ikke udsættes for en masse træning eller ekstra stimuli 1-2 dage efter. På den måde kan healingen nå at arbejde og processe fysisk og psykisk. 

Ting som du gerne må forberede dig op forinden vi ses til healingen er baggrund for sessionen. Hvad er formålet og hvad ønsker du at få ud af sessionen. Du må gerne tænke over og fortælle mig på dagen om sygdomsproblematik, udfordringer i adfærden eller andre skavanker som også kan være kroniske. Alt kan være relevant. Også hvis der er mistanke eller viden om gamle traumer, så kan det have sat sig fysisk i dyret og give problemer nu. Du er naturligvis også velkommen til at skrive det til mig forinden på sms, e-mail eller messenger. 

Jo mere  information du giver, jo mere kan jeg fokusere sessionen på de områder i selve intentionen for healingen. Hvis vi har talt sammen i telefonen så skriver jeg ned og ved der hvad healingen skal arbejde med. 

Healingen hjælper dyrene både på det fysiske og psykiske plan. Jeg har haft held med at heale blæresten, galdesten og arvæv i lungerne hvis hunden har været angrebet af parasitter. Desuden er det på det psykiske plan også lykkes at heale op på traumer som kan være mishandling eller andre former for overgreb, som dyret har været udsat for.

Hos  de fleste dyr  drejer det sig om healing af fysiske skavanker. Ofte ligger der et traume bag den fysiske skavank, hvilket betyder at hesten ofte har noget tung energi, som skal åbnes løftes og forløses førend selve  den fysiske heling kan finde sted. Således er en behandling sjældent nok, men det kræver et forløb af varierende varighed. Det kommer meget an på situationen. Præcis som hvis mennesker skal have ryddet op i sin psykiske bagage i et terapi-healingsforløb. 

Under sessionen fortæller jeg hvor healingen arbejder og du har mulighed for at spørge ind til problematikker som dyret har. Du må også gerne fortælle om der er gamle skavanker hvis du kommer i tanke om noget. Ofte er det relevant når det opstår i situationen og gamle traumer har på forskellig vis ofte en betydning for healingen. Det gør det ganske enkelt mere effektivt og fremmer healingen, når vi samarbejder om behandlingen på den måde. 

Jeg vil naturligvis også sige hvilke input jeg får under sessionen og når jeg føler noget slipper i dyret; det vil sige når healingen gør sit arbejde. Så undertiden vil du opleve at jeg blot står med lukkede øjne eller “stirrer” ud i luften, fordi jeg tuner ind og mærker, hvad der sker hos dyret. 

Der kan således også være beskeder til dig fra universet og/eller fra dyret om hvad der er brug for efterfølgende. 

Det er altid vigtigt at drikke meget vand efter healingen, så affaldsstoffer og blokeringer i det fysiske væv kan blive skyllet ud. Så giv dit dyr vand på maden eller tilskynd det at drikke efter healingen. Ofte gør dyret at af sig selv og jeg tilskynder det også til at gøre det. 

Ligesom healing og behandling af mennesker, så vil healingen være et forløb, hvor det som fylder mest bliver healet først og derefter dukker det næste element op som er klar til at blive healet.

Vældig meget kan blive healet på blot en enkelt session i mange tilfælde, men det er oftest en idé med en opfølgende healing eller et mindre forløb. Det kan for eksempel være ved vanskelig adfærd på grund af traumatiske oplevelser eller helbredsmæssige problemer.

Ved kroniske lidelser kan det være nødvendigt med vedligeholdbehandlinger som vil holde dyret rask.

Healingen går ind og arbejder med energien i og omkring cellerne i dyret. Det være sig særligt i det fysiske men også på traume-planet hvis dyret har haft oplevelser tidligere som har været medvirkende til det fysiske problem som for eksempel dårligt knæ, halten eller skulder, ryg-lidelser.

Desuden har jeg som nævnt ovenfor haft gode oplevelser med at behandle indre organer hvor cellerne i og omkring organet (for eksempel nyre, lunger eller lever) bliver tilført ren energi som er lys, rensende og frigørende.

I nogle enkelte tilfælde er det også en idé at ejeren modtager healing som en støtte op opbakning for dyrets healingsproces. Årsagen hertil kan være at dyr og ejer er forbundet så stærkt at grænsefladen imellem de to er udvisket. Det betyder således at ejeren og dyret hver især skal have sat sunde grænser for sig selv og lade være med at “tage den andens dårligdomme på sig” (bemærk at dette ofte sker ubevidst).

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Dyrehealing er min store passion

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit dyr forstår hvad du siger

Har du talt med dit dyr idag? Idag skal det handle om vores kommunikation med vores kæledyr. Kommunikation kan være mange ting såsom ord, kropssprog samt ikke mindst energi og intention. De fleste tænker måske på

Læs indlægget »

Healing af traumer hos din kat💜

Idag vil jeg skrive mere om de skønne og vidunderlige katte. Jeg har ofte katte til healing og telepati. Deres ejere er generelt også meget empatiske, omsorgsfulde og interesserede i det energetiske arbejde. De katte som

Læs indlægget »