FJERNHEALING AF DYR FJERNHEALING AF DYR

Fjernhealing virker på samme måde som healing hvor jeg og dyret samt ejer er fysisk til stede i samme rum.

Forinden sessionen aftaler vi naturligvis tidspunkt for hvornår healingen skal finde sted. Jeg foretager fjernhealing hjemme fra mit arbejdsværelse. 

Det er en god idé at dyret er i ro under sessionen, og ofte anbefaler jeg at det ikke udsættes for en masse træning eller ekstra stimuli 1-2 dage efter. På den måde kan healingen nå at arbejde og processe fysisk og psykisk. 

Jeg har brug for at du sender mig et billede af dit kæledyr, hvor kun dyret er på. Det vil sige ingen andre dyr eller mennesker. Samtidig er det fint hvis jeg kan se et eller begge øjne på dyret. Derudover må du meget gerne skrive baggrund for hvorfor du ønsker sessionen. Det kan være omkring formålet, sygdomsproblematik, udfordringer i adfærden eller andre skavanker som også kan være kroniske. Alt kan være relevant. Også hvis der er mistanke eller viden om gamle traumer, så kan det have sat sig fysisk i dyret og give problemer nu. 

Jo mere  information du giver, jo mere kan jeg fokusere sessionen på de områder i selve intentionen for healingen. Hvis vi har talt sammen i telefonen så skriver jeg ned og ved der hvad healingen skal arbejde med.

Hos  de fleste dyr  drejer det sig om healing af fysiske skavanker. Ofte ligger der et traume bag den fysiske skavank, hvilket betyder at hesten ofte har noget tung energi, som skal åbnes løftes og forløses førend selve  den fysiske heling kan finde sted. Således er en behandling sjældent nok, men det kræver et forløb af varierende varighed. Det kommer meget an på situationen.  

Præcis som hvis mennesker skal have ryddet op i sin psykiske bagage i et terapi-healingsforløb.

Healingen hjælper dyrene både på det fysiske og psykiske plan. Jeg har haft held med at heale blæresten, galdesten og arvæv i lungerne hvis hunden har været angrebet af parasitter. Desuden er det på det psykiske plan også lykkes at heale op på traumer som kan være mishandling eller andre former for overgreb, som dyret har været udsat for.

Når sessionen er slut vil du få en e-mail eller messenger besked med en pdf fil, som beskriver sessionen og hvad jeg har oplevet under healingen. Jeg vil skrive hvor healingen har arbejdet, hvis der kommer input til supplement og anden behandling som kan være nyttig for dyret, samt andre input som healingen måtte komme med. 

Der kan således også være beskeder til dig fra universet og/eller fra dyret om hvad der er brug for efterfølgende. 

Det er altid vigtigt at drikke meget vand efter healingen, så affaldsstoffer og blokeringer i det fysiske væv kan blive skyllet ud. Så giv dit dyr vand på maden eller tilskynd det at drikke efter healingen. Ofte gør dyret at af sig selv og jeg tilskynder det også til at gøre det. 

Vi aftaler naturligvis en dato og et tidspunkt for sessionen og du sender mig billede samt spørgsmål på e-mail, sms eller messenger. 

Efter sessionen ringer jeg dig op og fortæller om hvad der er kommet af svar eller du kan vælge at modtage det på skrift i en rapport, som jeg sender til dig på mail. Du bedes give besked hvad du ønsker forud for sessionen. 

Hos heste kan det dreje sig om healing af fysiske skavanker. Ofte ligger der et traume bag den fysiske skavank, hvilket betyder at hesten ofte har noget tung energi som skal trænges igennem og forløses førend den fysiske heling kan finde sted.

Således er en behandling sjældent nok men 3-5 healinger vil til gengæld gøre en enorm forskel.

Det er også sket at healingen virker for et fysisk problem ad gangen, således at noget kan heales på første gang mens den næste fysiske eller psykiske udfordring påbegyndes løsning første gang men kræver en til to gange mere.

Ved kroniske lidelser kan det være nødvendigt med vedligeholdbehandlinger som vil holde dyret rask.

Healingen går ind og arbejder med energien i og omkring cellerne i dyret. Det være sig særligt i det fysiske men også på traume-planet hvis dyret har haft oplevelser tidligere som har været medvirkende til det fysiske problem som for eksempel dårligt knæ, halten eller skulder, ryg-lidelser.

I nogle enkelte tilfælde er det også en idé at ejeren modtager healing som en støtte op opbakning for dyrets healingsproces. Årsagen hertil kan være at dyr og ejer er forbundet så stærkt at grænsefladen imellem de to er udvisket. Det betyder således at ejeren og dyret hver især skal have sat sunde grænser for sig selv og lade være med at “tage den andens dårligdomme på sig” (bemærk at dette ofte sker ubevidst).

Desuden har jeg som nævnt ovenfor haft gode oplevelser med at behandle indre organer hvor cellerne i og omkring organet (for eksempel nyre, lunger eller lever) bliver tilført ren energi som er lys, rensende og frigørende.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit dyr forstår hvad du siger

Har du talt med dit dyr idag? Idag skal det handle om vores kommunikation med vores kæledyr. Kommunikation kan være mange ting såsom ord, kropssprog samt ikke mindst energi og intention. De fleste tænker måske på

Læs indlægget »

Healing af traumer hos din kat💜

Idag vil jeg skrive mere om de skønne og vidunderlige katte. Jeg har ofte katte til healing og telepati. Deres ejere er generelt også meget empatiske, omsorgsfulde og interesserede i det energetiske arbejde. De katte som

Læs indlægget »