BILLEDTELEPATI BILLEDTELEPATI

I en mailtelepati sender du mig et billede af dit kæledyr (hest, hund eller kat).

Via sanseindtryk, billeder, ord og følelser som opstår i min krop og bevidsthed i forbindelse med dyret så vil der blive formidlet input til dig som ejer af dyret.

Du har måske købt en ny hest og vil gerne lære den at kende og få mere føling med, hvordan den trives og hvad der skal til for at I kan få et godt samarbejde.

I mange telepatier har ejere behov for hjælp til en adfærd som er uhensigtsmæssig for dyret og/eller omgivelserne. Her kan en telepati virkelig hjælpe til at forstå dyret og få afdække underliggende årsager til udfordringerne. Sagen er at dyrene aldrig “skaber sig” uden grund. De er sensitive væsner som er til stede i nuet med alt det som er, og derfor er der meget som de rummer og forholder sig til allerede. 

Mange dyr er også sensitive overfor andres energier og aftryk som kan sidde energimæssigt i omgivelserne. Det kan være hesten som ikke vil gå hen i et bestemt hjørne i ridehallen eller stå i en bestemt boks i stalden. Det kan være hunden som ikke vil ind i stuen nogle gange og andre gange vil den godt. Her kan der således være tale om at også få renset stald, ridehal eller hus. Ofte kræves der udover rensningen også en healing af dyret. Alt dette kan telepatien også fortælle noget om, fordi der både kommer input fra dyret og fra universet. 

En telepati støtter ydermere ofte godt op omkring dyrlægebesøg og er en fantastisk metode til at få opdaget ting, som måske ikke er kommet til udtryk fysisk endnu, men som dyrlægen således kan tage med i sine overvejelser omkring eventuel behandling. Nogle ejere er også så begejstrede og siger netop at det giver jo mening at spørge hesten selv for på den måde at få svarene direkte fra hestens mund 🙂

Telepatien er en slags coahing-terapi session for dyret og derfor er de ofte meget trætte efterfølgende. Ligesom hvis vi mennesker har været til coach eller psykolog.

Så giv gerne dyret plads og tid til at fordøje og processe ved ikke at udsætte den for hård træning eller andre krævende gøremål. 

Forinden sessionen har jeg brug for at du sender et billede af dyret uden andre dyr eller mennesker på. Det er fint hvis minimum et øje er synligt på billedet.

Samtidig beder jeg dig skrive alle de spørgsmål ned som du måtte have til dyret og det kan være alt simpelthen som du vil spørge til: adfærd, sygdom, skavanker og udfordringer. Det kan også være til hvordan dyret har det med dig og / eller andre som bruger tid med dyret.

Du kan også spørge ind til relationen og du kan tilmed også skrive ned hvis der er noget som du ønsker at forklare eller fortælle dit dyr. Det kan være alt fra at dyret skal flytte eller til en vigtig begivenhed/stævne og hvad det kan have brug for i den forbindelse til at du blot vil fortælle dyret at du elsker det. Sidstnævnte ved de som regel godt men det kan være dejligt for mange at høre svaret på kærlighedserklæringen.

Husk også at dyret svarer på det, som vi spørger om og ikke så meget mere end det. Er det svære situationer, så kan dyrene  godt forsøge at skåne os og virke tapre ved ikke at vise at de har ubehag eller ondt. Ydermere er det instinktivt en svaghed for et dyr at have smerte/vise sygdomstegn, så de vil forsøge at skjule det bag en måske aggressiv eller rigid adfærd. Herved kan dyrene  godt have gået med et problem i noget tid inden det opdages. 

Vi aftaler naturligvis en dato og et tidspunkt for sessionen og du sender mig billede samt spørgsmål på e-mail, sms eller messenger. 

Efter sessionen ringer jeg dig op og fortæller om hvad der er kommet af svar eller du kan vælge at modtage det på skrift i en rapport, som jeg sender til dig på mail. Du bedes give besked hvad du ønsker forud for sessionen. 

 Det kan også være at du er flyttet og din hund eller kat ikke kan finde sig til rette. Eller det kan være at familien er blevet udvidet og din hund skal finde sin plads i hierakiet eller noget helt tredje.

Vi aftaler et tidspunkt for seancen og jeg sender dig på email hele samtalen med dit dyr.

Det er også muligt at få informationerne over telefonen. Her har du mulighed for at stille uddybende spørgsmål til hvad dit kæledyr fortæller.

Det er min store passion

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig (og måske har de gjort det længe) og jeg er mere en klar til at komme ud og hjælpe dem.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit dyr forstår hvad du siger

Har du talt med dit dyr idag? Idag skal det handle om vores kommunikation med vores kæledyr. Kommunikation kan være mange ting såsom ord, kropssprog samt ikke mindst energi og intention. De fleste tænker måske på

Læs indlægget »

Healing af traumer hos din kat💜

Idag vil jeg skrive mere om de skønne og vidunderlige katte. Jeg har ofte katte til healing og telepati. Deres ejere er generelt også meget empatiske, omsorgsfulde og interesserede i det energetiske arbejde. De katte som

Læs indlægget »