Vores liv er ændret til det bedre

jun 20, 2022

I dag har jeg modtaget en vidunderlig anbefaling fra Almas hundemor Signe – jeg er så taknemmelig for mit arbejde og ikke mindst når alt går op i en højere enhed❤️

Min lille Alma har været hårdt ramt af sygdom og var meget angstpræget i forbindelse med mange ting, fx klipning, negleklip og bilkørsel. Hun fik healing og telepati af Mette for en måneds tid siden, hvor jeg fik besvaret nogle meget vigtige spørgsmål og fik en helt fantastisk vejledning til, hvordan jeg fremover kunne hjælpe lille Alma.

Både healingen og vejledningen har hjulpet helt sindssygt! Jeg har taget alle råd til mig, og belønningen for arbejdet har været helt vild! Hurtigt var der fremskridt i forhold til bilkørsel – Alma ville aldrig over til bilen før og stillede sig altid for enden af linen, hvor jeg måtte hente hende hen til bilen. Nu løber hun selv hen til bilen og er glad og spændt på, hvad vi skal ud og lave.

Klipning er stadig svært for Alma, men udviklingen har været enorm. Det vildeste der er sket, er, at jeg nu for første gang nogensinde har klippet negle på hende helt alene og uden drama! Før skulle hun holdes af en anden person, mens hun kæmpede imod med alt hun havde, og jeg følte, jeg begik overgreb på hende. Nu ligger hun helt roligt på mine ben og lader mig klippe neglene i ro og mag med hjælp fra godbidder og nus selvfølgelig. Jeg havde aldrig i mit liv troet, at det kunne blive sådan her, og jeg er dybt imponeret over, hvordan så “lidt” kan gøre SÅ meget. 

Jeg er så taknemmelig for den store hjælp, vi har fået af Mette, som vitterligt har ændret vores liv til det bedre! Foruden det kompentente arbejde, Mette gør, så er hun det sødeste og mest varme menneske. Man kan mærke, at hun virkelig har hjertet med i arbejdet. En kæmpestor anbefaling herfra!

Alle burde gøre det, uanset om det aktuelt er problemer med dyret, for man får en unik mulighed for at forstå sit dyr på et helt andet plan og få indblik i, om der noget, man kan gøre endnu bedre for sin guldklump

Signe

|