Vi er altså forbundne

jan 17, 2019

Det har været min kæphest i mange år; at vi er forbundne i energien, sjælen og pulsen. Mennesker og dyr og alt andet levende. Det er muligt, at vi kommer ud af takt med hinanden på grund af gamle overbevisninger eller uhensigtsmæssig adfærd opstår, når traumer og følelser tager over. Det må vi så tage ansvar for som de mennesker vi er. Det må aldrig gå ud over hverken dyr eller børn for den sags skyld. 

Dyrene kommer til verden som børn og er en lysende guldklump af ren, ubetinget kærlighed og tillid. De er ikke onde eller besatte eller frække. De ER bare til i en verden som vi alle er medskabere af. 

Det smerter mig helt dybt ind i hjertet, når den tillidserklæring bliver sovset ind i vores eget tågede sind. Dyr og børn er for mig i den samme rene energi og derfor kan jeg ikke lade være at bruge den sammenholdning, for at forklare. De fleste mennesker kan relatere sig til et barn. Vi har trods alt selv været et barn i sin tid. Så om ikke andet så kan vi relatere den vej, skulle vi ikke selv have vores egne børn.

Dyrene viser os den sammen ubetingede kærlighed og tillid som børn gør. Det er op til os at forstå, se og mærke, hvad de har brug for samt stimulere dem til at være trygge, udvikle sig og trives. I den rækkefølge. 

De (børnene og dyrene) er et spejl på os selv. Tør du se? Virkelig se?

Dyrene viser os hvor VI selv kan sætte ind i vores egen udvikling – skal vi sætte grænser, være mere legende i vores tilgang til livet, eller skal vi lære at give slip på kontrol og idéen om, hvordan løsninger og mål skal være…? Ja mulighederne og potentialerne er mange. Millioner af muligheder i det uendelige fristes jeg til at sige. 

Hvad viser dit dyr dig i dag? Hvad har du brug for at give til dit dyr – og dermed til dig selv?

Vi er i evighed forbundne, og når du healer i dig, så skaber det ringe i vandet; til dit dyr og dine omgivelser. Når dit dyr healer og arbejder med traumer via telepati og healing, så sker det også omvendt, at du får mulighed for healing og udvikling. Det er en smuk og dynamisk proces. Det er kvantefysik og loven om tiltrækning på et temmelig praktisk plan. 

Jeg taler og arbejder altid for dyrenes ve og vel. Vi mennesker har så mange muligheder for at leve det liv som vi gerne vil. Vi kan vælge at se glasset halvt eller helt fyldt langt det meste af tiden. Så når jeg arbejder med at hjælpe dig og dit kæledyr, så er mit fokus at hjælpe dyret. At det skal få det godt og den behandling som er nødvendig. 

Hvis du som ejer af et eller flere dyr, dyreelsker eller dyreinteresseret og har du fået lyst til at høre mere, og/eller har du bare brug for hjælp til en konkret situation, så skriv eller ring til mig. Jeg er her for det samme 😉 

Glædelig dag til dyrene, børnene og dig!

Telefon og sms: +45 21757722

telepati