Connect by mette

Cool Chewy Vuiton interaktivt legetøj

Søg ikke mere! Her er den vidunderlige aktivitet til den kloge og kræsne hund: White Chewy Vuiton Trunk Activity House!

Denne del af Fashion Hound-kollektionen af designerparodilegetøj er lige så fabelagtig som det er sjovt. Med et blødt, cremet ydre der er prydet med ikoniske symboler og et klassisk reb-håndtag.

Dette aktivitetlegetøjs ydre antyder kun det sjove indeni hvor der er tre seje Vuiton-bolde, der både knirker OG knitrer! Din hund vil blive ellevild og udfordringen for din hund er, at prøve at få fat i boldene indeni tasken.

Mål: 17,8 x 15,2 x 14 cm

Om firmaet Haute Diggity Dog:

Haute Diggity Dog blev lanceret i 2004 som den oprindelige parodi, plys hund legetøj selskab og hurtigt tog kæledyr verden med storm! Kunder kunne ikke leve uden deres Chewy Vuitton plys håndtaske eller deres Jimmy Chew sko legetøj. Haute Diggity Dog linje af plys hund legetøj voksede til at omfatte populære parodi legetøj herunder Manolo Barknik, Tory Bark, Pawda, Arfsolut, Kennel One, Dog Perignon, Grrrona, Puptron, Furcedes, Starbarks, & mange flere! Du kan stole på, at Haute Diggity Dog giver dig det mest stilfulde og sofistikerede legetøj, senge og tilbehør til din firbenede ven. Haute Diggity Dog plys hundelegetøj findes i de fineste kæledyrsbutikker og specialbutikker i hele USA og rundt om i verden.

229,00 kr.

2 på lager

Kategorier ,

Læs mere om priser og mine behandlinger  Her

Download og læs mit interview af Karen som har fået hjælp til sine vidunderlige katte: Klient interview sommeren 2020

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

DU MODTAGER KUN E-MAILS HVIS JEG HAR NOGET VIGTIGT PÅ HJERTET.