Connect by mette

Beroligende spray til hundens tæppe/kurv fra Lila Loves It

Aromaterapi spray til hundekurven eller tæppet  – ny formular sikrer en behagelig aroma og bidrager til en afslappet hund

  • Bidrager til afslapning
  • Hjælper i stressede situationer såsom uro, nervøsitet, angst, alene-hjemme mv.
  • Med til at sikre et bedre velvære
  • Neutraliserer dårlig lugt takket være ordenone
  • Indeholder testet og afprøvet lavendel
  • Ikke egnet til katte

Spray til kurven beroliger din hund med en behagelig duft og sikrer en god fornemmelse af velvære. Olierne i sprayen er 100% naturlige og bidrager til afslapning hos din hund i stressede situationer såsom i bilen, ved dyrlægen eller ved anden stress. Tilfør sprayen til hundens kurv, tæppe eller der hvor den ligger. Spray på ca. 20 cm afstand.

På grund af den nye formula så har sprayen en anden praktisk fordel, da den neutraliserer dårlig lugt på grund af stoffet ordenone.

ORDENONE “samler” dårlig-lugtende molekyler og derved forsvinder den dårlige lugt.  Så udover at dufte beroligende godt af lavendel, så bliver kurven, tæppet, buret i bilen eller andre steder også rent og lækkert duftende for ejer.

Lavender fra Provence – afslapning med aromaterapi

Den behagelige duft fra sprayen er en sand glæde fra hund og ejer. Lavendel olien fra Provence beroliger ved hjælp af de naturlige olier. I aromaterapeutiske sammenhænge er duften benyttet til nervøsitet, rastløshed og udmattelse, søvnproblemer og depressive tilstande. Nylige studier har vist at lavendel olie har anti-angst, anti-depressive og beroligende egenskaber. Stress niveauet og smerte-opfattelsen bliver påvirket positivt og søvnen bliver forbedret. Lavendel olie påvirker nervesystemet og neurotransmittere i hjernen, som åbner for kroppens egen ro og giver derfor en naturlig harmonisrende effekt.

OBS.: Efter åbning er holdbarheden 12 måneder. Opbevares mørkt og køligt.

198,00 kr.

3 på lager

Kategori

Læs mere om priser og mine behandlinger  Her

Download og læs mit interview af Karen som har fået hjælp til sine vidunderlige katte: Klient interview sommeren 2020

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

DU MODTAGER KUN E-MAILS HVIS JEG HAR NOGET VIGTIGT PÅ HJERTET.