Tillid – Åbenhed – Tålmodighed

mar 18, 2019

Den seneste tid har jeg talt med både kunder og andre dyre-venner om hvordan healing, KST og telepatien arbejder. Og egentlig er det ikke så meget anderledes end ved menneskers processer. 

Vi kan vælge at bare fjerne problemet på overfladen nu og her. Men til tider skal der mere til. Det kan som jeg vist har nævnt efterhånden op til flere gange, at ejeren skal have lektier for i forhold til at skabe bedre performance eller balance hos dyret. 

Sagens kerne er dog at jeg modsat en dyrlæge ikke laver fysiske indgreb som en operation eller dulmer med medicin. Mit arbejder handler om psyken, følelser og kroppen hos dyret. Så hvis behandlingen skal virke så kan det ofte være gavnligt og langt mere holdbart med et længere forløb. Der er intet quick fix ved dyrene heller – det er en dynamisk mekanisme, som skal have tid til at arbejde og hele samt komme sig. Det er en proces fuldstændig på linje med mennesker som er i terapi-forløb. 

Dog er dyrene ofte hurtigere til at “processe”, fordi de er mere i nuet og ikke har så meget analyse og vurdering (ego) til at blokere. De er bedre til at VÆRE til stede i nuet og hermed komme sig hurtigere.

Når det er sagt så er det jo altid individuelt og svært at generalisere. Man må altid søge at mærke ind i tilstanden nu og her, samt huske at i morgen eller næste uge, så kan det være helt anderledes. Samtidig må man ikke miste modet, hvis der dukker mere op til overfladen for at blive healet eller behandlet.

Behandling kan sagtens være ren telepati, da det har en stor effekt på dyrene at blive mødt og lyttet til. Det betyder meget for dem, at deres ejer i det hele taget vil tage sig tiden til at lytte. 

Et eksempel på en fantastisk ejer, som jeg gerne vil fremhæve, er at når der er forståelse for at tingene arbejder længe efter sessionen, og det er en proces på flere planer. Samt at Rom ikke blev bygget på 1 dag. Ja så er der plads til at både fremskridt og nye udfordringer kan få plads og blive anerkendt og behandlet.

Det er en stor fornøjelse for mig når et sådan samarbejde viser sig, fordi det gavner dyrene og giver så meget mere mulighed for healing og ændret adfærd. Og det gør sig gældende for både hund, hest og kat. 

Adfærd og helbred kan forbedres gevaldigt igennem åbenhed, tillid og tålmodighed hvilket er de bedste betingelser for et godt samarbejde. 

Tak til jer der gør det muligt og fremmer trivsel og glæde hos dyrene! 

 

Skulle du have brug for en behandling af din hund, hest eller kat så skriv eller ring til mig. Jeg er i Hillerød egnen på fredag den 22. marts og der er 2 ledige tider tilbage.