Telepati og healing af katten Walter (en kat med stor retfærdighedssans!)

jul 29, 2018

Tusind tak for ordene

 For lidt tid siden havde jeg fornøjelsen at tale med katten Walter. En flot kat som virkelig har en smuk mission her på jorden om at vi skal huske at slippe alvoren en gang imellem og sætte legebarnet frit i os selv. Det er så givende at både kunne hjælpe men også samtidig få så mange fine beskeder og synspunkter på livet og os mennesker via dyrene. Tak Walter og Ulla for at skrive til mig og måtte dele jeres oplevelse her: Hun er spot on med Walters personlighed. Hun rammer alle hans finurligheder til punkt og prikke. Og især Walters relation til min mand rammer hun plet.
Mette: Jeg ser Walter puffer og fjoller og forsøger at ”vække” legebarnet især i din mand. Den følger ham overalt. Min mand er normalt ikke så interesseret i dyr, men Walter har vundet hans hjerte. Og han er helt skudt i Walter.

Mette: Jeg får helt lyst til at grine, for han har sådan en underspillet humor og godhed. Han fordeler sin kærlighed til jer alle.

Walter besøger alle naboerne i området og alle taler om den smukke grå kat.
Det er bare så rart at kunne snakke med sit dyr gennem Mette. Walter har lidt med sit højre øje og healingen er gået i gang. Så vent med at se til på mandag om det ikke er blevet bedre ellers skal den måske have lidt antibiotika. Alle med dyr burde få sig en snak med deres kæledyr igennem Mette. Tak tusinde tak for at være så præcis. Kærligst Ulla