Telepati og healing af katten Møffe som lider af hudeksem

sep 1, 2018

Forleden havde jeg fornøjelsen af at snakke med og heale den smukke kat Møffe. Hun var noget udfordret på grund af hudeksem og det skulle vi have kigget på, for at se om vi kunne komme det mere til livs. Hun har fået behandlinger hos dyrlægen og det er bestemt også en god idé. Det interessante er dog om hun kunne få eksemet mildnet eller helt slippe af med det. Jeg har fået lov til at Møffe og Møffes ejer, at gengive her noget af samtalen fra sessionen samt mine oplevelser under healingen. Sessionen foregik ved fjernhealing og billedetelepati, hvilket virker ligeså fint som når jeg er fysisk til stede. Det eneste er naturligvis oplevelsen for ejeren som er noget anderledes, idet man ikke følger med undervejs og kan stille spørgsmål løbende.

Udtalelse fra ejeren efter hun mødte Møffe derhjemme efter sessionen:
Kære Mette. Tusind tak for healing af Møffe i dag. Kan mærke at jeg har lidt svært ved helt at tro på det, men noget tyder indtil videre at så længe Møffe er med dig, så betyder det ikke så meget hvad jeg mener. Hun har virkelig været meget anderledes i dag siden jeg kom hjem. Meget kælen (det har hun ikke været i lang tid) og lå tillidsfuldt i gårdhaven selvom der var mennesker. Det sker som i ALDRIG. Nu er jeg den næste tid spændt på hvordan det går med hendes hudproblemer.

Uddrag fra Møffes session:
… Jeg føler at der hvor hun har siddet har der været noget i eller på jorden som kribler og har fået fat i hende. Og det klør forskellige steder på kroppen. I skift. Og nogle gange pludseligt. Så kan der komme pause hvor hun føler sig varm og lidt ør, og eksemen tapper også på hendes kræfter kan jeg mærke.

Så nu spørger jeg hende om vi skal heale på det, og så ser vi hvor meget det kan hjælpe hende. Jeg kan jo ikke love hende, at det hele går væk efter i dag, men vi kan forsøge at få mere ro på og få noget af det væk. Måske kommer der input til anden behandling, så vil jeg også skrive det ned. Hun er allerede overgivet til healingen, så der er kun åbenhed fra hende. Så fint Møffe.

… Healingen går igen op og arbejder meget i hovedet og foroven omkring venstre forben og skulder. Hun er så tapper Møffe. Jeg roser hende meget for at tage så flot imod og kunne være i det. Hun siger at det faktisk føles rart for hende, og utroligt viser hun mig, at hun havde lidt kvalme før, men den forsvinder nu. Det glæder mig selvfølgelig. Og det gør det også for hende, siger hun med et lille smil. Hun virker som en kat med masser leg og humor, hvor eksemen har dræbt hendes gejst noget.

Så nu lader vi healingen gøre alt hvad den kan i denne session. Intentionen er at få eksemen til at slippe og genskabe Møffes hud intakt og fin som før hun fik eksem.

… jeg vil meget gerne lige mærke at kløen begynder at stilne mere af. Selv nu mærker jeg lidt på næsetippen. Men det er ok. Og det er knap så intenst lige nu. Det skal  jo naturligvis også lige have tid til at integrere.

Igen får jeg vigtigheden af olien ind. At det vil hjælpe hende. Se tiden an med det middel som hun har fået. Lad gå nogle dage her henover weekenden for at lade hendes krop modtage og processe healingen. Det tager nogle gange lidt tid for kroppen at dowloade og processe.

Så jeg siger af hjertet tusind tak til Møffe og hendes ejer, for at jeg måtte være med og dele oplevelserne her på siden. Tak.

Dyrehealing