Telepati og healing af hoppen Gusta

nov 27, 2018I oktober måned var jeg ude hos hoppen Gusta, som bor tæt ved Århus. Hun er en vidunderlig islænder hoppe, og en særlig sensitiv hoppe. Hun har et mildt sind men kan også godt sige fra, hvis det er nødvendigt. 
Som det desværre ofte sker med mange heste, så har hun været behandlet for hårdhændet tidligere. Det betød derfor meget at hun fik både healing rent fysisk og psykisk samt ikke mindst taletid. Det har i samarbejde med Gitte ført til at Gusta i dag bringer glæde og gode oplevelser til sig selv og sine ejere. 

Hun er så smukt et eksempel på hvad blot en enkelt session kan bringe, når os alle implicerede bidrager positivt og lader Gusta bestemme tempoet. Så kommer vi så meget hurtigere i mål i den sidste ende. 

Det er altid en kæmpe glæde for mig at møde hestene og deres ejere live. Og jeg elsker de dejlige tilbagemeldinger jeg får. Herunder har jeg fået lov at skrive Gittes tilbagemelding til mig. 

Tak Gusta og Gitte for at jeg måtte komme på besøg. 

Hej Mette

Vil lige melde tilbage på dit besøg.

Jeg kan nu stige op på gústa i stigbøjlen og det er bare gået så fint.

Jeg har også sprunget på hende, kæresten har redet på hende uden hovedtøj og en kile pige på 4 1/2 år har selv skridtet rundt på hende, så er bare så glad for de fremskridt hun har haft på det seneste

Tak

Hilsen Gitte

Har du og din hest brug for hjælp? – live eller på fjerntelepati- og healing så ring eller skriv til mig på telefon: 21757722. 

Er du i tvivl? så ring gerne for at få en afklarende snak om hvordan jeg kan hjælpe jer.

Jeg kører i hele Jylland og har ture til Sjælland en gang om måneden. 

Healing hest. telepati og dyrekommunikation||