Tal med dit dyr – stor interesse – fedt fedt fedt!!!

feb 28, 2018

Jeg kan se at der er stor interesse for foredraget den 14. marts. Både i Århus og i København. Det takker jeg af hjertet meget for.

Min historie om vejen til at arbejde telepatisk og med healing startede for en del år siden efterhånden, og det har nok altid ligget i kortene. Det kan jeg se når jeg kigger tilbage.

Men det som jeg gerne vil dele med dig i dag er at årsagen til, at jeg uddannede mig til dyretelepatør var, at min egen hundehvalp var noget så syg. Det havde han været i over et halvt år og jeg kunne næsten ikke mere. Jeg var faktisk også der, hvor jeg ikke “gad forsøge mere”. Jeg havde allerede brugt en del penge på en telepatør som viste sig direkte livsfarlig for min lille hund Otto.
Heldigvis var der noget som gjorde, at jeg tog kontakt til en telepatør, som jeg fik anbefalet på en af de daglige lufteture! Hvor vildt er det ik lige!!
Og hun hjalp Otto. Jeg benyttede mig både af telepatien og dyrlægen. Og det blev anbefalet at Otto fik medicin sammen med Bachs blomsterdråber til at bygge hans psyke og immunforsvar op.

I dag er Otto på vej til de 3 år og still going strong!

Jeg valgte at tage uddannelsen selv fordi det bare gav mening, idet jeg allerede lavede healing med budskaber til mennesker samt healing af dyr. Så telepatien lå på sin måde ligefor at koble sammen med.

Har du et dyr med helbredsproblemer (nyre, mave, lunger eller andet) eller en hund som er ikke vil være alene hjemme, bange for fyrværkeri, andre hunde eller at køre bil?
Så kom og hør mere. Medbring et billede af dit dyr så kan du få en forsmag på hvad sagen drejer sig om.

Har du hest så kan du også sagtens komme med til foredraget. Jeg har behandlet heste med traumer, fysiske skader men også telepatisk fået løsnet op. Det kan også være at der her er adfærdsudfordringer; vil ikke gå i trailer, vil pludselig ikke springe eller der er steder i ridehallen som hesten viger udenom.

Det er meget interessant hvor meget dyrene giver tilbage til deres ejer når de er blevet hørt. De nyder det. De elsker at blive set, taget alvorligt og lyttet til. Ganske ligesom os mennesker:)

Tilmeld dig foredraget her på email: mette@mettesorensen.dk
Husk at du er først sikret en plads når du har overført på mobilepay (21757722).

Kærligste hilsner Mette

https://www.facebook.com/events/164232074227112/?ti=icl

Hest. kat