TAK: Telepati med katten Anton

apr 1, 2019

Forleden fik jeg denne smukke anbefaling fra en katte-ejer. Det gør mig hjertens glad. Tak til Anton og Iben. 

Jeg kontaktede Mette fordi jeg stødte på hendes hjemmeside ved et tilfælde. 

Jeg har to katte, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at høre om hun kunne fortælle noget, som jeg kunne genkende eller noget, som slet ikke var synligt for mig.

Anton spiser ikke lige så meget som Miles, men det er først efter, at jeg får den meget flotte og uddybende mail fra Mette om Anton, at det går op for mig at han har noget med fordøjelsen. Det giver så meget mening at få det at vide.

Mette skriver at han virker i super fin balance og det eneste, er at hans fordøjelse som kan være belastet ind imellem. Som om at han har svært ved at processe sin mad i tarmen. Det er især hvis han spiser for meget ad gangen.

Det giver så meget mening for Anton spiser meget langsomt men hans bror, Miles, æder alt rup og stub i en fart også går han over til Anton for at spise den mad. Så nu sætter jeg Antons mad væk indtil Miles har spist.  

Mette fortæller også at Anton har noget med nakken og det er rigtigt. Han vill ikke have at vi rører ham der. 

Det er så dejligt at kende sine kæledyr på det plan. 
Tak Mette for seancen. Hvor er du dygtig! Iben

dyrehealing og telepati