Tak for alt

feb 22, 2020

Den ubeskriveligt svære afsked

I dag skal det handle om et noget tungere emne, som vi som dyreejere ikke kan undgå at forholde os til. Når vores kæledyr ikke kan mere enten på grund af alderdom eller/og sygdom. Meget ofte må dyre-ejeren selv tage stilling til det, for vores dyr holder fast i os og vi i dem. De kan have svært ved at dø – ofte fordi vi – naturligt nok – har sværest ved at give slip. 

Når jeg har været ude og lave healing af et dyr, som er i en terminal fase, så er der jo altid et håb om et mirakel samtidig med en fornuft, som godt ved, at tiden nærmer sig. Jeg har oplevet ejere være taknemmelige for at få 2 døgn ekstra, hvor deres dyr er livet op. En periode hvor de har kunnet sige farvel og forberede både sig selv og dyret på at skulle sige farvel og på gensyn. Det handler altid om, at dyret ikke skal lide og gerne må have noget værdighed tilbage. Fuldstændig som man ønsker det for mennesker. En stor forskel er for dyrene, at vi kan tage beslutningen og få dem sendt afsted ved hjælp af dyrlægens midler. 

Det er barsk og det er nødvendigt. Jeg kan ikke sige mig fri for at fælde en tåre eller to, når jeg sidder med ejer og deres dyr. Når jeg hører ejeren tale så smukt til dyret og takke det for alt, hvad de har haft sammen. Ja så skal man være lavet af sten for ikke at få våde øjne. Det er også okay, og jeg kan sagtens fokusere på energien alligevel. 

En støtte og tryghed

Den hjælp som jeg yder er at være til stede som en støtte til dyr og ejer, samt lade lyset, energien og healingen arbejde, samtidig med dyret får den sidste nadver så at sige af dyrlægen (hertil skal siges at det er ikke altid dyrlægen kender min funktion, hvilket også er helt ok med mig).

Det er en hjerteskærende og smuk proces. Jeg tager det meget seriøst at være en støtte energimæssigt og fysisk; både for ejer og dyr. 

Jeg husker en gang hvor jeg sammen med ejer puttede katten på sin yndlingsplads efter dyrlægen var gået. Så kunne den anden kat, som stadig var i husstanden, også sige farvel. Og det var bare så fredfyldt og fint. Læs også blog indlæg om Banditten som pludselig måtte herfra

Det er aldrig for sent

Som det fremgår af linket ovenfor så er det også muligt at gå tilbage og få afslutning på et kæledyrs tid og liv her på jorden, selvom dyret allerede er afgået ved døden.

Ved hjælp af telepatien kan jeg kontakte energien (sjælen om du vil) og mærke hvor dyret energimæssigt befinder sig nu. Er den i sin dejlige himmel eller mangler også den en afslutning på sin tid hos dig? 

Måske er der noget som du gerne vil have sagt til dit dyr eller spørge ham/hende om. Det er aldrig for sent. 

Samtidig giver det ofte en spontan form for healing til dig som ejer at få bearbejdet en sorg og et savn, som måske stadig fylder (for meget). 

Ring eller skriv til mig for bestilling af tid. 
Telefon: 21 75 77 22

Kærlig hilsen
Mette

Hest