Tak: Fjernhealingsforløb af en kat med en tumor i maven

dec 20, 2019

For ca 1,5 måned siden havde jeg fornøjelsen at snakke med Molles mor over telefonen. Molle var rigtig dårlig og havde fået konstateret en tumor i maven. Vi aftaler en første fjernhealing allerede samme aften og herefter booster vi Molle med healing 1-2 gange om ugen. Nu får Molle fjernhealing en gang om ugen indtil næste scanning hos dyrlægen.  Læs både melding efter kontrol hos dyrlægen samt uddrag fra en vidunderlig e-mail jeg fik fra Molles ejer i går. Jeg har fået lov at bruge teksten af Molles mor som siger, at det blot er fint at andre kan få hjælp til deres kæledyr 🙂 Så tusind tak til Molle og hans mor. Det er jeg dybt taknemmelig over.  Tilbagemelding efter scanning hos dyrlægen og fire healinger:“…Ja, tumoren er mindre og medicinen er selvfølgelig en del af grunden dertil. Men da jeg selvf har set og mærket den store forskel der er sket med Molle siden vi begyndte på healing, så ved jeg med mig selv at medicinen ikke er hele forklaringen. Den går ikke ind og giver ham den modstandskraft og ny energi, som i sig selv har en gunstig virkning. Jeg er virkelig glad for at kunne gøre det for Molle, og jeg kan jo se hvordan han trives efter en session. Så vi fortsætter og jeg hører fra dig.” Uddrag fra e-mail modtaget igår fra Molles mor:“Hej MetteMange tak for i går og den fine rapport du har sendt. Det er en sand fornøjelse at høre om hvordan og hvor godt min Molle tar’ imod healing, og jeg kan kun bekræfte det du skriver om.
 Det er åbenlyst hvor megen god gavn Molle har af hver healings session. Uanset hvordan dette forløb bliver, så ved jeg helt sikkert at jeg har gjort noget for at give min dejlige kat de bedste muligheder og betingelser, for at han kan bevare et godt helbred længst muligt. Så både Molle og jeg siger så mange tak for i går, og vi glæder os til næste session i næste uge.”

telepati