Tak – Fantussa har det godt

apr 21, 2020

Fantussa – en smuk hest indeni og udenpå 

Her en vidunderlig beskrivelse af Isabellas oplevelse af telepati og healing af sin smukke hest Fantussa:

Jeg går tit med rigtig mange tanker omkring Fantussa og hvordan hun det.

Derfor har søde Mette (@connectbymette) udført både teleparti og healing på hende Det har været en super spændende oplevelse, og interessant at se tingene fra Tussa’s side.

Jeg havde læst gode historier om Mette inden, så derfor var jeg super nysgerrig på hvad Fantussa mon havde på hjerte.

Telepatien gav indsigt

Jeg startede med at have nogle konkrete spørgsmål klar inden sessionen. Her spurgte jeg ind til forskellige ting som hendes trivsel, ømheder og dilemmaer som fx. traileren.

Efter sessionen fik jeg en lang og meget beskrivende besked tilbage♥️

Her kommer hun ind omkring forskellige emner, og rammer Fantussa fuldstændig “spot on”. Noget jeg også synes var næsten helt skræmmende, men faktisk helt fantastisk, det er Fantussas oplevelse af mig. Hun fortalte nemlig nogle personlige ting om mig selv som person. Samt handlinger jeg har gjort, som Fantussa mærker eller husker♥️

Jeg får også bekræftet de ting jeg selv oplever med hende, og får en dybere forklaring, så det giver mere forståelse fra min side af.
Hun fik også healing ifb. Med ømheder og spændinger i kroppen. Hun har haft problemer med gjorden, som hun ikke har haft lige så meget de sidste par rideture efter behandlingen.

Healing til fysikken

Udover det fik hun endnu en behandling med healing, da hun fik infektion i sit forben. Samarbejdet med medicinen og healingen, gjorde faktisk at hævelsen forsvandt på under et døgn

Her fik jeg også en meget beskrivende besked, så jeg forstod hvad der skete under behandlingen.

Jeg vil sige jeg personligt selv har fået nyt syn på mange ting, og er rigtig glad for at have fået denne oplevelse ♥️

Tusind tak @connectbymette

Kh Isabella