Tak! En hest med et stort hjerte og jernvilje

aug 14, 2020

En skøn tilbagemelding

I dag fik jeg en skøn email fra en hesteejer, som har fået en fjernhealing og telepati af sin hest for noget tid siden. Hun har til gengæld taget lederskab og ansvar for sin hest siden sidst. Og hun er lydhør overfor råd og vejledning. Det er en stor glæde at  høre om for mig og så giver det hele bare så meget mening.  

Ordene fra ejeren

Jeg er så ubeskriveligt glad for at du tog den snak med ham, for det ændrede noget grundlæggende i os begge to, og det gjorde, at vi har fået en helt anden dybere kontakt og gensidig tillid. Og vi er kun lige startet i forhold til hvor langt vi kan nå sammen på det personlige plan. Jeg kan lære så ufatteligt meget af den hest, og forhåbentlig også omvendt. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Endelig har min hest lukket mig helt ind; stress og præstationspres er godt på vej til at blive pakket helt væk, og vi er klar til at opleve verden side om side som et team. At få dig til at snakke med ham er den bedste gave jeg kunne give både mig selv og min hest. Af hjertet tak Mette ❤️,

Healing og telepati