Omsorg og tryghed er vejen til god performance

jan 31, 2019

Forleden talte jeg med en hunde-ejer, som ville følge op på vores behandling i sensommeren/efteråret. Jeg bliver så glad, når ejerne ringer eller skriver til mig for at fortælle. 

Det interesserer mig oprigtigt at høre, hvordan det går; også selvom det skulle være dårligt nyt. Så er jeg altid dybt taknemmelig for at få nyt, status og opdateringer. Alle dyr går igennem mit hjerte, og jeg mærker dem jo med min krop under telepati og healing, så det er som om, at de hver især efterlader et aftryk, når de har været i behandling hos mig. Om det er blot en gang eller flere gange, det betyder ikke så meget. 

Denne hunde-ejer har nærmest fået en “ny” hund. Som nu er rolig og hviler mere i sig selv. Nervesystemet slapper af. Desuden har hun også formået at give hunden flere slags behandlinger, og tager meget hensyn til dens behov. Det er jo alfa og omega. Når dyre-ejere på den måde tager 110% ansvar, og de gør det ikke “fordi de vil opnå noget”, men fordi de elsker deres dyr ubetinget og uendeligt meget. Det rører mit hjerte. Det minder mig om, hvor smukt et samarbejde og et liv med dyrene er.

Der er mange redskaber til at behandle og hjælpe dyrene. Nogle gange skal vi bruge lidt fra hver lomme i redskabsbæltet. Så kan det være både dyrlægen, osteopaten og healeren skal på.

Ligesom med mennesker, så kan dyrenes behov jo ændre sig i løbet af forløbet. Det er dynamisk at helbrede og heale traumer. Det er ikke statisk. Så det er netop så vigtigt som denne dyre-ejer også gør; at SE på sit dyr med intuitionen og sådan virkelig se dyret. Hvad har det brug for nu? 

Vitaminer, ændret kost, healing eller massage. Eller måske en god kombination af alle fire dele…Meget muligt. 

Ofte bringer en telepati eller  en healing session også nye perspektiver ind foruden at de er en stor del af løsningen, og de er dermed ekstremt nyttige for den videre behandling. 

Dyrene skal have omsorg og føle sig trygge. Det er vejen til trivsel og dermed også til at stabilt og godt samarbejde, hvor de kan performe godt om det så er til hunde- eller hestedressur eller agility eller spring. Fundamentet og udgangspunktet for at kunne arbejde optimalt, skal jo være på plads førend andet giver mening. 

Skriv eller ring altid for en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig og din hund eller hest til god performance. 

God torsdag 🙂

Kærligst Mette