OM METTE OM METTE

At arbejde med dyrene er for mig en stor gave; dyrene bringer læring, nærvær og inspiration til livet.

Jeg hedder Mette og har altid elsket dyr. I sin tid ville jeg være dyrlæge, men endte af uransagelige grunde med at vælge en stik modsat vej i forretningsverdenen med deadline-kultur og high-performance, som et kriterium for succes. 

I 2005 begyndte jeg at interessere mig for det alternative. I dag arbejder jeg således med healing, kranio sakral terapi og telepati med hunde, heste, katte og kaniner. 

 

 

Mit liv giver mening – også når der er udfordringer – og jeg arbejde med dyr! Og jeg laver det som jeg holder allermest af. Det er en kæmpe gave. Og jeg er dybt taknemmelig for den.

Hver gang jeg oplever at dyrene blomstrer op er det en hjertefølt oplevelse for mig. Når dyrene igen trives efter sygdom, traumer eller andre adfærdsmæssige udfordringer. 

Alle veje fører til Rom

Idag udgør alle disse veje og kroge som jeg har undersøgt et fundament, som jeg arbejder ud fra, når jeg arbejder med dyrene og med healing samt telepati. Jeg er uddannet Reiki Mester hos Robbie Valenzuela samt dyretelepatør hos Ditte Young. Desuden har jeg gået på alle mulige kurser ofte for at få stillet min nysgerrighed til at starte med.

Egen udvikling er blevet til passion

Min egen rejse ind i dette felt startede med at jeg selv gik til healing, akupunktur og yoga. Desuden har jeg gået til meditation flere steder samt været på gralsrejse i Frankrig med Lars Muhl og silent retreat i Baden Baden med Eli og Gangaji. 

Jeg har mærket medicinen på egen krop kan man roligt sige, og jeg kender selv om nogen hvor fysisk noget psykisk kan være og dermed også hvor meget healing kan gøre for både mennesker og dyr.

Livet er udvikling

Jeg oplever også at healingen ind imellem opdaterer sig selv hos mig. Man kan kalde det lidt at det er som om at jeg som kanal bliver klar til den nyere version og så bliver den downloaded ind i systemet. Det er ikke noget jeg altid mærker fysisk. Men jeg opdager det når jeg healer og arbejder at der kommer flere nuancer og vinkler på. At healingen intensiveres.

Det er min store passion at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig og jeg nyder at komme ud og hjælpe dem.

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig, og jeg nyder at komme ud og hjælpe dem.

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Sikke et hundeliv!

What a life…!? Jeg har tidligere skrevet om de udfordringer som kan være for den moderne hund, som jo idag, i den vestlige verden, har alle muligheder for at få mad, hvile og tag over hovedet.

Læs indlægget »

Kraniosakral terapi til din hest

Hvad er Kranio Sakral Terapi (KST)? Man taler om at Kranio Sakral rytmen er den tredje puls udover hjerte-rytmen og lunge-rytmen hos en hest (eller hund – kst laver jeg også på hunde).  Nogle læger har

Læs indlægget »