Nyhed til din hest hos ConnectBy Mette

maj 17, 2022

Nyhed til behandling af din hest

Så er der BIG NEWS hos ConnectBy Mette! Jeg har her i foråret fået et Sport Innovations dækken i min værktøjskasse til behandling af hesten som en helkropsbehandling. Måske kender du allerede til dette behandler-dækken, men det særlige ved netop dækkenet er, at det har 3 funktioner:

Massage
Infrarød varme 
PEMF – Elektromagnetisk behandling

Behandlingen kan kombineres, således dækkenet behandler med kun en af delene på samme tid eller hvor der både bruges varme og massage på samme tid. Den elektromagnetiske behandling arbejder dog udelukkende uden de andre to funktioner. Læs mere om hvad dækkenet kan hjælpe og bidrage med nedenfor.  

Helkropsbehandling; fysiologisk behandling og forebyggelse for skader

Dette dækken til behandling af hesten er en ”Rolls Royce” indenfor behandlingsdækkener. 

Kvaliteten og funktionaliteten er uovertruffen. Der er tale om tre funktioner, hvoraf de to kan arbejde samtidig eller man kan benytte blot en funktion ad gangen. Det vil varme hesten roligt op med varme og dernæst give den enten massage eller elektromagnetisk terapi. 

Det helt særlige ved dette dækken er dets funktion med PEMF (Pulsed Magnetic Therapy)!

Dækkenet kan eksempelvis hjælpe på:

Genoptræning
Smertelindring
Muskeltræthed eller fatigue (drænethed)
Problemer i muskulaturen
Skader
Forbedre kroniske sygdomme
En ryg som virker sensibel eller øm (ofte indtil hesten er varmet op) 
Kissing spine

Hvad betyderPEMF – Pulsed Electro Magnetic Field, Pulsed Magnetic Therapy, Pulse Therapy – ja kært barn mange navne

Denne behandling er en restorativ teknik som er vidt benyttet i smertebehandling hos dyr, ved skader og genrelt som helbredsforebyggelse og vedligehold. 

Dækkenet er særligt ved at det har denne funktion hvilket jeg ikke har kunnet finde i andre dækkener, som giver en tæt på helkropsbehandling. PEMF kan især støtte din hest med:

Smertelindring
Afspænding af muskulatur
Øget flow i kredsløbet og blodgennemstrømning
Hurtigere restitution efter træning 
Forebyggelse af skader ved brug af PEMF
Hurtigere heling af knogler 

Effekten af magnet behandling*

Studier udført I adskillige lande viser at magnetisk kontakt med menneskets blodlegemer aktiverer ion indholdet og skaber en svag strøm. Der kommer øget krystalliseringer i blodcentrene som er direkte proportional med styrken af den magnetiske styrke i behandlingen, fortæller Dr. Bansal. Han mener at processen med ionisering bliver forøget hvilket forhindrer faren for blodpropper og stimulerer blodgennemstrømning ud i vener og årer.

Magnetisk flux i blodet højner antallet af røde blodlegemer og styrker inaktive og forkalkede årer; bevægelsen af hæmoglobin og calcium samt kolesterol aflejringer i kroppen bliver holdt på et minimum – alle disse observationer er udført af Dr. Bansal & Associates. 

Magnetisk behandling har ligeledes vist at kunne stimulere andre væsker i kroppen. Dr. Bansal opregner her effekten af den magnetiske behandling i det biologiske system:

Udskillelse af hormonelle og andre væsker bliver forøget og den positive effekt vises
ved kirtlernes I hele udskillelsen af det hormonelle og biologiske system

Det autonome nervesystem bliver balanceret, normaliseret og styrket, hvilket forbedrer funktionen af alle indre organer. 

Opbygning af nye celler og foryngelse af vævet 

*Kilde: http://www.sportinnovation.net

Anbefaling af behandling med Sport Innovations dækkenet

“Jeg er dyrlæge og arbejder særligt med heste som skal præstere. Jeg konkurrerer både i dressur og spring med mine egne heste. Vi har benyttet Sports Innovations dækkenet sammen med PEMF benvarmere på hestene i over et år nu med blændende resultater. Hestene i vores stald bruger dækkenet en gang om ugen ved normal træning og oftere ved større stævner. 

Min oplevelse er at gennem de regelmæssige behandlinger hjælper det hestene til at blive nulstillet fra dag til dag ved muskelspændinger og ømhed som jo opstår efter daglige træninger.

Ydermere fordi dækkenet er så godt til at behandle den overfladiske ømhed og spændinger, oplever jeg at når jeg undersøger hestene efter en behandling så kan jeg lettere finde frem til deres primære udfordring og finde frem til hvor den skal have særlig målrettet behandling. 

Vi bruger dækkenet til stævner og oplever. at det hjælper hestene til at løsne op og slappe bedre af.”
Heather Beach DVM of Atlantic Equine Services and JJ Lavieri Stables

Læs hele anbefalingen via linket nedenfor. Det er skrevet på engelsk og teksten er her frit oversat af undertegnede. I anbefalingen står der også mere om benvarmere med PEMF og der er scanningsbilleder af hvorledes de har hjulpet hestens helingsproces. 


Sports Innovations Testimonial

Fortjener din hest det bedste?

Selvfølgelig gør den det!!

Der er INTROpris på behandling med Sports Innovations dækkenet hele maj, juni og juli måned. Prisen for en fuld behandling er 450 kr. Hvis du kan samle flere heste samme sted eller i et område, så kommer jeg gerne ud uden tillæg til kørsel. Hvis det er på Fyn eller Jylland så er der også mulighed for at aftale dage med behandling med dækkenet hvis I er flere sammen eller/og på ruten. 

Efterfølgende vil det være muligt at købe 5 og 10 turs klippekort til behandling med dækkenet til en derved reduceret pris, således at din hest kan få behandling hver eller hveranden uge som det anbefales for at holde den fit for fight og i god form. 

Skriv eller ring til mig med det samme for at høre mere eller bestille tid til en behandling med det superb og helt igennem fantastiske Sports Innovations Dækken. 

Telefon: 21 75 77 22
Email: mette@mettesorensen.dk

Du kan også læse mere på min hjemmesiden på linket via knappen nedenfor. 

De kærligste hilsner 
MetteConnectBy Mette

|PEMF behandling