Min varmeste anbefaling af Mette

mar 31, 2022

Min varmeste anbefaling af Mette

Jeg har i løbet af de sidste måneder ladet en ny interesse for det uforklarlige og det underbevidste i Kraniosakral-terapi, telepati og healing skylle over mig. Det måtte jeg bare prøve! Efter at have skrevet rundt meldte Mette sig hurtigt. Hun var hos mig og hestene i hvad der føltes som ubegrænset tid; og det var alle pengene værd.

Min hoppe Gaya var, som forventet, i stor sorg og store smerter. Smerterne var tilsyneladende psykosomatiske, og de aftog som del af healingen i løbet af sessionen, i takt med, at Gaya fik mere sindsro. Hun betvivlede mig som ejer; ville jeg give op på hende og forsvinde, som så mange andre har gjort? Hun havde intet selvværd, og følte sig endnu engang nedprioriteret, nu hvor min islænder var kommet ind i hendes liv.

Vi forklarende hende, at jeg jo havde givet hende ro fordi jeg troede hun havde brug for at komme sig over mavesårene. Jeg fik mulighed for at erklære min ubetingede kærlighed, og jeg forsikrede hende at jeg ejer hende for livet, og at min islænder og hende er ligeværdige.

Gaya har dagene herefter været mere opsøgende og mere nussende; jeg har givet hende masser af opmærksomhed og hun er nu mere tryg ved at blive rørt, fordi hun ved, at hun bliver hørt og er elsket. En kæmpe forskel, og en helt ny tryghed for mig som hesteejer – jeg kender min hest på ny.

Islænder “Ole”

Min islænder er en anden historie; han har det simpelthen så godt! Han føler sig pensioneret og gider ikke væk fra flokken, men han vil gerne ride en tur for min skyld, for han holder oprigtigt af mig. Det er helt nyt for mig, for jeg troede han var ret ligeglad med mig, og præget af seperationsangst og smerter. Men nej, på turen forleden var han helt anderledes med på opgaven, forstod signalerne og tog imod min ros og godbidder – vi kender hinanden, og al den bekymring og vrede der har præget vores relation igennem årene er forduftet til fordel for en dyb forbundethed og forståelse.

Mette var skarp, humoristisk og professionel. Hun tog imod alle spørgsmål og lod til at nyde oplevelsen lige så meget som mig. Telepati, KST og healing af Mette skal have min varmeste anbefaling. Det har sparet mig mange penge til bl.a. dyrlæge, behandler og underviser, fordi jeg nu forstår mine hestes udfordringer på ny.  

Bedste hilsner 
Helena 

|Telepati