Min hest er ikke som den plejer…

okt 9, 2019

Ofte oplever jeg at blive kontaktet fordi dyre-ejere, og meget ofte ejere af heste, ikke kan finde ud af hvad der er galt med deres hest (det kan også være hund eller kat så erstat eventuelt hest med det dyr som du har)? 

De har haft dyrlæge og fået taget blodprøver, samt scannet, og måske endda undersøgt maven og lyst i alle kroge fysisk i hesten. 

Alligevel er den ikke frisk og lægger sig tit, spiser ikke eller har fået en adfærd, hvor den ikke vil træne som den plejer. Den slæber på bagben eller andre ret så fysiske problematikker. Dog kan dyrlægen intet finde og dermed heller ingen diagnose stille. 

Det er nogle gange sent i processen, at jeg bliver kontaktet men hellere sent end aldrig!!

Det som jeg kan er, at jeg kan MÆRKE hvordan hesten har det på min egen krop. Så de ting som ikke “udefra kan måles og vejes” dem kan jeg MÆRKE og SNAKKE med hesten om. Jeg kan ydermere spørge ind i det jeg mærker, og samtidig begynder det helt automatisk at heale sig selv i kroppen på hesten. Der bliver stillet lys på det som genererer om det så er humøret som er i bund, den mangler en ven eller den har sure opstød, ondt i underlivet eller noget helt femte. 

Alt er det muligt at heale og arbejde videre med. Det kan være at den skal have et tilskud og/eller noget andet foder. Måske skal ejer gøre ting med den, som er blevet glemt i processen. Den kan trænge til blot nærhed uden præstation eller at få noget bestemt opmærksomhed fra ejer som er helt banal og alligevel gør en kæmpe forskel. 

Det er lidt som med børn. Heste og andre dyr er levende væsner med et sind, følelser og stor sensitivitet. De kan lære os så meget! Især også når der er en krisesituation. Så er læringen endnu mere present. 

Jeg elsker at kunne supplere dyrlægen på denne måde, og jeg nyder når det lykkes at få hesten på benene igen. Det giver mig så stor glæde som ingen ord rækker at beskrive. 

Der er altså ingen grund til at give helt op. Måske er der en mulighed bedst som du tænker at alt håb er ude 🙂 

Ring eller skriv til mig hvis du har lyst til at høre mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg kan hjælpe med.