Marley NYDER den fantastiske guldkam

mar 1, 2022

En skøn anbefaling!

Forleden var jeg på besøg hos Betina som har to katte. Egentlig skulle vi “bare” tage nogle sjove og fine billeder med de nye katteskåle som er at finde på shoppen under katteskålehttps://connectbymette.org/webshop/ Da jeg ved Betina har brug for at frisere særligt sin Maine Coon kat, Marley, for at undgå filter og hårde hårknuder, så viser jeg hende guldkammen fra B&B (som også findes på webshoppen i 2 størrelser – under plejeprodukter – se link ovenfor).  Her er hvad hun samme aften har skrevet til mig om oplevelsen! “…Så viser du mig en kam lavet af Guld…haha.. nej – men den er flot i sit guld look. Marley er Maine coon. ..og tro mig….. jeg har prøvet ALLE slags kamme til hans pels. Og det gør ondt på mig…for nogle gange er der bare nogle hårknuder – og det gør selvfølgelig også ondt på Marley en gang i mellem. Med min nye GULD kam kan jeg  rede Marley hvor han blot nyder at blive redt. Han lægger sig og overgiver sig. De andre torturkamme har han altid miaauuuwet og han er så sød og prøver at undgå at lave for meget ballade.Selvom jeg siger at han godt må brokke sig.. Den guldkam er sgu god Mette! Tak for den!!  Kh Betina – og Marley som nu nyder sin frisering (se top billede) 

B&B