Lille spejl i kurven eller boksen der 🙂

jun 19, 2018

Some horses make you take a much longer journey, than you intended.

Those horses teach you the most, and end up being the best companion there is.

Ligesom med mennesker i vores omverden, vores økonomi, vores kærlighedsliv og vores forretningsrelationer og venskaber afspejler hvorledes det står til indeni os selv. Ja så viser dyrene som vi ser i vores omverden også dele af os selv. Som vores børn gør det (for dem som har børn selvfølgelig) ja så afspejler vores kæledyr også dele af os selv, som vi kan have gode og mindre gode idéer om og opfattelser af. Så kæledyrene er faktisk en katalysator (endnu en i vores omverden) for personlig udvikling og vækst. Der kan endda være tale om langt mere end blot et ordsprog, når vi siger at hunden ligner sin ejer eller omvendt:)

Kommunikation er nøglen

Det er ofte sket, at når et “problem” med et dyr viser sig, så kan det ved hjælp af telepatien og healingen få noget opmærksomhed, forståelse og lindring. Som med os mennesker så kan et symptom vise sig at have dybere rødder hos et dyr, og derfor kræves der ind imellem flere behandlinger.

Når det er sagt, så er det samtidig et kæmpe boost til dyrets forvandling om at blive rask eller ændre adfærd; eksempelvis holde op med at gø (hvis hund) eller standse op midt på banen (hvis hest eller hund), så må ejeren tage sin del af “skraldet” forstået på den måde at deres energi/nervøsitet/stress let “går over i hesten eller hunden”. Vores kæledyr og brugsdyr (og særlig de sensitive) har en ubevidst tendens til at tage vores byrder på sig. De elsker os mennesker og vil så gerne at vi har det godt. Ofte er dyrene naturlige healere og på den led, så er det uundgåeligt at de kommer til at tage noget af vores på sig.

Har prøvet det på egen krop

Det kan jeg selv tale med om, da jeg har en hund som har haft Giardia parasit ad to omgange. Første gang kendte jeg intet til parasitten, så der fik den virkelig fat, hvilket også understøttes af at den er næsten symptomfri, så det varede i 10 måneder (måske 12 mdr. det er jeg lidt usikker på). Den anden omgang så satte jeg ind med fysisk healing af min hunds tarme sammen med medicinen fra dyrlægen og telepati for at tale med ham. Han fik også Bachs blomstermedicin som hjælper psyken ved den slags angreb. Det afgørende for helbredelse er alle ovennævnte faktorer, men sagen er, at blot en omgang behandling varer 1 mdr og her var parasitten allerede næsten væk. Og ja til dels på grund af de forskellige tiltag, men denne gang gik jeg selv i terapi og healing for at luge ud i min energi og relationer; hvor havde jeg såkaldte “parasitter” som sugede og drænede min energi og livsgnist. Det lyder voldsomt og det var det også.

Efter anden omgang behandling så var Otto (min hund) helt rask. Han havde nogle episoder med maven derefter, men det var ganske enkelt naturlig healing og stabilisering af hans tarme. Jeg fik efter min egen “behandling” samtidig en uhørt energi, som jeg har eftersøgt de sidste 10 år! Det var som at få løftet en tung dyne af hele min krop.

Det man siger er man selv…:)

Har du et dyr som er angst, nervøs eller har problemer med hovedpine, mave eller lunger? Så vil det repræsentere noget i dit liv, som du har god grund til og mulighed for at heale i dit liv. Det kan også sagtens være mere psykiske ting som stress eller depression som kan smitte af fra ejer til dyr. Dyrene gør hvad de bliver kodet til, og de handler ud fra den energi som de mærker mere end hvad der bliver sagt. Hvis noget klinger hult så er dyrene de første til at opdage det..!:o)

Så når man ejer et levende væsen og har ansvaret for dette dyr, så er det en god idé at huske sig selv på, at det ansvar i høj grad starter hos en selv. Det er naturligvis en god idé at få hjælp til sit dyr, men der hvor jeg oplever størst gavn af også blot en enkelt behandling er, når ejer har selverkendelsen i orden og selv er med på at gøre nogle ting ved sagen.

Det kan være overfor dyret og i dyrets omgivelser. Jeg havde en så skøn oplevelse med en hundeejer som allerede informerede sine hunde om dagens program og hvornår hun kom hjem fra job, etc.. Det giver tryghed for dyrene (og ejer!). De forstår energien i det og de falder til ro. Der kommer accept. Så her var der stor grobund for healing og et kæmpe løft af hundes energi samt forløsning af traumer. I dette tilfælde var hunden også stresset og ejeren havde interessant nok været sygemeldt med stress og var på vej til at komme på arbejde igen. Så jo der er mange nuancer og mange strenge ind i et symptom; det kan aldrig stå helt alene og det er naturligvis vigtigt at se det i et større perspektiv.

Hold dig ikke tilbage

Har du brug for hjælp til din hund, hest, kat, kanin eller noget helt femte så giv et ring eller send en sms / email. Jeg er klar til at hjælpe dig og dit dyr:-)

Telefon: 21757722
Email: mette@mettesorensen.dk

Kærligste kram Mette